home > mjuzik > Intergalactic Sonic 7''s/Cosmic Debris (best + b-sides)

kontakt | search |

ASH: Intergalactic Sonic 7''s/Cosmic Debris (best + b-sides) (Infectious, 2004)

Nakon prošlogodišnjeg odličnog albuma "Free All Angels", koji je iznjedrio, ni više ni manje, nego 6 singlova ("Burn Baby Burn", "Shining Light", "Walking Barefoot", "Candy", "There's a Star" i "Sometimes"), logičan potez ovog mladog benda bio je izdavanje singls kompilacije, za koju su nabrojili 18 "lakih" komada + jedan novi - "Envy". Odličan poredak pjesama na kompilaciji (stare, malo teže probavljive su infiltrirane među novije i melodioznije naslove) pruža veliko zadovoljstvo slušanja i nakon milijun puta.

Da podsjetim one koji su možda zaboravili da su s "Trailera" tu "Jack Names the Planets", "Petrol" i "Uncle Pat", s "1977" "Goldfinger", "Angel Interceptor", "Girl from Mars", "Kung Fu", "Oh Yeah", zatim sa "Nu-Clear Sounds" "Numbskull", "Jesus Says" i "Wildsurf".

Kak to već ide u zadnje vrijeme uz običan, postoji i spešl edišn ovog cda, na kojem su "zapržene" neke od odličnih b-strana singlova koje ovaj bend posjeduje. Za ovih 22 pjesme moglo se glasati i preko njihovog oficijelnog sajta, a sretnicima koji su odabrani zapisana su i imena na omotu. Potpisnik ovih redova, nije imao sreće s izvlačanjem imena, a bome ni s predloženim im pjesmama. Naime, navijao sam za objavljivanje nekoliko njihovih odličnih obrada kao što su "Does Your Mother Know" ili "Get Ready", što su oni odlučno ignorirali.

Sve u svemu - jedna od ploča koja se mora imati.

ocjena albuma [1-10]: 9

pedja // 15/12/2002

Share    

> mjuzik [last wanz]

cover: Electronic Jugoton - Synthetic Music From Yugoslavia 1964 - 1989

RAZNI IZVOĐAČI: Electronic Jugoton - Synthetic Music From Yugoslavia 1964 - 1989 (2014)

| 23/11/2014 | horvi |

>> opširnije


cover: Krvave bajke

Đubrivo: Krvave bajke (2014)

| 21/11/2014 | ujak stanley |

>> opširnije


cover: Swim Team

ARMS AND SLEEPERS: Swim Team (2014)

| 21/11/2014 | pedja |

>> opširnije


cover: Lament

EINSTURZENDE NEUBAUTEN: Lament (2014)

| 20/11/2014 | horvi |

>> opširnije


cover: Portreti

GRUPA KUĆA: Portreti (2014)

| 19/11/2014 | horvi |

>> opširnije


> chek us aut!
> diskografija
cover: Intergalactic Sonic 7''s/Cosmic Debris (best + b-sides)
  • Trailer (1995)
  • 1977 (1996)
  • Live at the Wireless (1997)
  • Nu-Clear Sounds (1998)
  • Free All Angels (2001)
  • Intergalactic Sonic 7''s/Cosmic Debris (best+b-sides, 2002)

> linkz
> rilejted? [@ terapija.net]
> last [10] @ terapija.net

well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*