home > njuz > NOVE GODINE opet dolaze...

kontakt | search |

NOVE GODINE opet dolaze...

NOVOVALNA GODINA OPET U TVORNICI!

Svake godine preplavljeni smo prijedlozima za različite dočeke Nove Godine koji svi redom obećavaju najbolju zabavu, najbolju ponudu hrane i pića ali uz visoke cijene često ne ispune očekivanja te se mnogi nađu razočarani.

Nakon prošlogodišnje rasprodane novovalne proslave, Tvornica kulture je i ove godine odlučila napraviti nešto drugačije, a sasvim obično - proslavu koja je kao i svaki drugi dan - novogodišnji program "Novovalna godina" na kojem će se cijelu noć moći plesati uz glazbu Novog vala. D.J. Bencarić puštat će glazbu Azre, Haustora, Animatora, Idola, Lakih pingvina, Električnog orgazma, Discipline Kičme, U škripcu, Šarlo Akrobata i mnogih drugih. Neka vam Nova Godina u Tvornici bude lijepa ...ko' bilo koji drugi dan - ko' svaki drugi dan!

Dress code: no glamour, wear a smile

CIJENA KARTE: 50 kn

PRODAJNA MJESTA: Tvornica kulture (Šubićeva 2/Ljudevita Posavskog 1),
Profil Megastore (Bogovićeva 7), INFO: www.tvornica-kulture.hr, www.tvornica.bloger.hr, TEL/FAX: 01/ 777 86 73
[ www.tvornica-kulture.hr ]

www.tvornica-kulture.hr

NOVOGODIŠNJA ŠTALA U MOČVARI

Jedan od urbanih mitova tvrdi da ćete se u nadolazećoj godini provesti onako kako se provedete tijekom novogodišnje noći. Stoga, ako se u 2010. želite opijati do besvjesti, drpati se sa neznancima/neznankama (ovisno o afinitetima) u mraku, vrištati Štala hitove iz petnih žila, rigati u jarku dok se sadržaj vašeg želuca romantično isparava u izmaglici pored rijeke te drugo jutro imati glavobolju i mutna sjećanja, ali i neizbrisiv osmjeh na licu - onda je Močvara mjesto za vas!!! DJ Mario Kovač će vas, kao i svake godine, uvesti u još jednu godinu prepunu očekivanja i razočarenja uz zvuke svega što vam padne na pamet: studio 54, studio 69, studio 75, studio 84, studij dizajna te svi ostali glazbeni studiji koji obuhvaćaju glazbu za ples, pjesmu i kopulaciju!!!

Be there or be []!!!

upad u pretprodaji: 55 KN, na dan na blagajni kluba: 70 KN; karte uskoro u pretprodaji!
[ www.mochvara.hr ]

www.mochvara.hr

DOČEK NOVE 2010. GODINE u PURGERAJU

Poznata je stvar da klub Purgeraj, tradicionalno priprema urnebesan doček Nove Godine s najopuštenijom škvadrom u gradu. Kao i zadnje četiri godine, u cijenu karte od 300kn uključeno je cjelonoćno neograničeno ispijanje pića s otvorenog šanka te obilje raznovrsne hrane.

Za Novu Godinu specijalno je otvoren gornji kat kluba kako niti u jednom trenutku ne bi došlo do gužve te kako bi umorniji slavljenici imali mjesto za odmor, čavrljanje te vraćanje snage kroz slasne zalogaje sa švedskog stola. Četverogodišnja tradicija pokazala je da na novogodišnjem slavlju Purgeraja, hrane, pića i dobre zabave - jednostavno ne može ponestati!

Što se glazbenog programa tiče, za ostvarenje nezaboravnog provoda biti će zaduženi Purgeraj DJ ALL STARS (cijeli klupski lineup):

dj's: Mihalj + Juan + uncleFunk + Wolf + Sanja Pandurić + Toni + "Take Me Out" ekipa

Prvi i jedini put u povijesti kluba zajedno na stageu, Purgeraj All Stars ekipa će se pobrinuti da vas u plesnom ritmu zadrže do cika zore i ponude presjek najbolje glazbe iz šarolike ponude Purgeraja: od blues-rocka i hitova osamdesetih, preko najjačih domaćica do disco-funka, modernog rocka i nove groove mjuze!

Karte se, po cijeni od 300kn, mogu kupiti na šanku kluba Purgeraj te u poslovnicama EVENTIMA. Broj karata je ograničen! Upite o svim detaljima u vezi dočeka i karata možete ostvariti pozivom na brojeve telefona 01 4829 001 ili 091 6437 857.
[ www.purgeraj.hr ]

www.purgeraj.hr

promo guy // 09/12/2009

Share    

> njuz [last wanz]

cover: NOVA IZDANJA: Achachak, Živa, Radio Aktiv, Who See & TriXstar, Kvadratura kruga, Harry the Kid, Jabadera, She Brought Me Gasoline, Špurijus.

NOVA IZDANJA: Achachak, Živa, Radio Aktiv, Who See & TriXstar, Kvadratura kruga, Harry the Kid, Jabadera, She Brought Me Gasoline, Špurijus.

| 08/12/2021 | terapija |

>> opširnije


cover: čestitkama za 20. rođendan Terapije pridružuje se i ANDRIJA

čestitkama za 20. rođendan Terapije pridružuje se i ANDRIJA

| 07/12/2021 | terapija |

>> opširnije


cover: čestitka Terapiji za 20. rođendan od benda PLANETA UŽASA

čestitka Terapiji za 20. rođendan od benda PLANETA UŽASA

| 07/12/2021 | terapija |

>> opširnije


cover: TONY & GUY nazdravljaju 20. rođendanu Terapije

TONY & GUY nazdravljaju 20. rođendanu Terapije

| 07/12/2021 | terapija |

>> opširnije


cover: RootsInSession predstavljaju

RootsInSession predstavljaju "Domajkla" miks

| 07/12/2021 | promo girl |

>> opširnijewell hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*