home > njuz > Veliki Halloween Party u zagrebačkom Boogaloo

kontakt | search |

Veliki Halloween Party u zagrebačkom Boogaloo

Tradicionalni, ujedno i jedan od prvih Halloween Partya na ovim prostorima, u organizaciji Twilighta i ove će se godine održati u zagrebačkom klubu Boogaloo. Ove godine će, pored dva floora sa čak pet dj-a i nezaobilaznog spooky uređenja kluba, biti na programu i koncert talijanskog ekscentričnog electro gothic industrial benda Adam Kult, te dvije modne revije gdje će se predstaviti dvije mlade zagrebačke dizajnerice.

Na Twilight flooru će vas zabavljati Tomi Phantasma (Twilight) i Marin (80's Party) koji će vrtiti sve mračne hitove od 80-ih do danas. Biti će tu synth popa, new wavea, darkwavea, gothica, punk rocka, metala,...

Na velikom platnu će se održati projekcija novog video spota Dead Girls Are Easy poznatih finskih goth rockera The 69 Eyes u sklopu promocije njihovog novog albuma Back In Black, a sve u službi najave njihovog nadolazećeg koncerta koji će se održati 24. siječnja iduće godine u klubu Boogaloo.
[  ]

Kao glavne zvijezde večeri će nastupiti talijanski electro gothic industrial atrakcija Adam Kult. Osnovani su 2004 godine, a nakon objavljivanja svog prvog EP-a G.od's Beautiful Mistake odmah zadobivaju veliku pažnju tako da ih oduševljen njihovim radom Christian Pohl, vođa jednog od navećih njemačkih electro bendova, Blutengel, dovodi u najveću njemačku electro industrial izdavačku kuću Out Of Line. 2007 objavljuju svoj prvi album, nastupaju na Wave-Gotik-Treffenu i sviraju turneju sa Blutengel i tako postaju najuspješniji talijanski electro band. 2009. objavljuju svoj novi album Harsh Is Dead kojeg će promovirati i na zagrebačkom koncertu. Adam Kult su poznati po svom ekscentričnom imageu i istim takvim live nastupima tako da će se sjajno uklopiti u Halloween Party.

Na modnoj reviji pod nazivom Dark Fashion Show predstaviti će se dizajnerica i autorica Ida Šintić, studentica četvrte godine TTF-a sa svojim Delicate kreacijama. Delicate je brand odjeće inspiriran terminom dark art, a bazira se na gothic, fetish i pin-up stilovima prilagođenim suvremenom i alternativnom načinu odjevanja modernog doba te odgovor na konvencionalnu i monotonu modu koja prevladava na hrvatskoj modnoj sceni.

Kao druga autorica će se predstaviti dizajnerica Tajana Štasni, vlasnica Aždaja Boutiquea, koji je prvi on-line dućan alternativne odjeće u Hrvatskoj, a u svojoj ponudi sadrži odjeću marki Aždaja, Pleaser, Demonia i New Rock obuću, te široki izbor nakita, rukavica i korzeta. U Aždaja Ateljeu moguća je izrada fetish odjeće i korzeta po mjeri i za sada je jedino mjesto u gradu gdje se se mogu dobiti korzeti sa metalnim žicama. Od nedavno je otvoren i Aždaja Boutique koji se nalazi u samom centru grada, u Gajevoj 17.

Na drugom, Electro flooru, gostovati će eminentni njemački DJ Dark Voice iz Kölna poznat po radu u klubu Essigfabrik. On će poštati modernu electro, ebm i industrial glazbu, a kao domaći DJ-i predstavit će se Red Lilly (Twilight) i Engelsstaub DX (Dark Atmosphere), koji će vrtiti glazbu od synth popa preko old school ebm-a do dark electra i futurepopa.

Boogaloo će biti prigodno ukrašen, a sami posjetitelji će kao i svake godine svojom kostimografijom biti dio interijera tako da možemo sa sigurnošću tvrditi da je ovaj Halloween po svojoj scenografiji, kostimografiji i glazbi definitivno najmračniji, a po tome najzanimljivi i najvjerodostojniji Halloween party na ovim prostorima.

Twilight Halloween će se održati u zagrebačkom klubu Boogaloo u subotu 31.10. s početkom u 21 sat, a cijena ulaznice je 30 kn u pretprodaji i 35 kn na ulazu. Pretprodajna mjesta: Planet Music - Ilica 37, Aždaja Boutique - Gajeva 17, Kovač - Masarykova 14, Prostor - Mesnička 5, Punkt 13 - Ilica 24, Dirty Old Shop - Tratinska 22, Boogaloo - Av. grada Vukovara 68.
[ adam kult ]

adam kult

TWILIGHT HALLOWEEN By Tomi Phantasma na 2 Floora
31.10. petak u 21:00
Boogaloo, Av. grada Vukovara 68

TWILIGHT FLOOR
Tomi Phantasma (Twilight - gothic / new wave / punk rock / metal)
Marin (darkwave / 80's)

DVD projekcija: THE 69 EYES - Dead Girls Are Easy - video
Promocija novog albuma THE 69 EYES - Back In Blood

KONCERT TALIJANSKE ELECTRO GOTHIC INDUSRIAL ATRAKCIJE ADAM KULT

DARK FASHION SHOW
AŽDAJA GOTHIC CLOTHING by Tajana Štasni
DELICATE by Ida Šintić

ELECTRO FLOOR
Dark Voice (Essigfabrik, Köln, - electro / ebm / industrial)
RedLilly (Twilight - old school ebm / dark electro)
Engelsstaub DX (Dark Atmosphere - electro / future pop)

promo guy // 30/10/2009

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Centaurus A Galaxy", još jedan video s hvaljenog albuma KING UBU

| 18/04/2024 | terapija |

>> opširnije


cover: Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Smrt svetu", novi singl niških dadawave legendi FIGURATIVE THEATRE

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Reinterpretacija soundtracka za SF film

Reinterpretacija soundtracka za SF film "Contact" u izvedbi Scott Lawlora

| 17/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover: ŠPURIJUS objavili predizborni singl

ŠPURIJUS objavili predizborni singl "Direktan prijenos" s frontmenom TBF!

| 16/04/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*