home > njuz > OTVORENJE KONCERTNE SEZONE U NOVOOTVORENOM KLUPSKOM PROSTORU HKUD ŽELJEZNIČAR U CENTRU ZAGREBA

kontakt | search |

OTVORENJE KONCERTNE SEZONE U NOVOOTVORENOM KLUPSKOM PROSTORU HKUD ŽELJEZNIČAR U CENTRU ZAGREBA

Predstavljamo dvoranu KUD Željezničar (Trnjanska cesta 1), novu vodeću instituciju za kvalitetnu, urbanu i alternativnu glazbu koja će mjesečno predstavljati po 8 događaja, te bi time mogla postati omiljeno okupljalište mladih.

04/09 - IGUT (metal/hardcore)+ TRUE (death metal)+ SMRTH (cover band legendarnih DEATH)

Ulaz u 20 sati; Upad: 35 Kn + 1 gratis piće

05/09 - SACRED STEEL (thrash/speed metal) + WAR-HEAD (thrash metal) + KYMERA (thrash/alternative metal)

Ulaz u 20 sati; Upad: 35 Kn + 1 gratis piće

Nova koncertna agencija Steel Promotion uselila se u dvoranu HKUD Željezničar koja se nalazi u samom centru grada, uTrnjanskoj cesti br 1 gdje će voditi svoje programe koji se baziraju na urbanoj alternativnoj sceni pa tako za otvorenje nove sezone 4. i 5. rujna pripremaju dvodnevni metal hepening gdje će u dva dana svirati šest prestavnika nove metal scene.

Prvog dana, u petak će kao glavne zvijezde večeri nastupiti visokokotirajući zagrebački hard core metalci Igut,koji će predstaviti svoj album prvijenac "Eternities" za koji su u eminentnim svjetskim metal magazinima Kerrang i Terrorizer dobili dobre ocjene. Pored Iguta će prvi dan svirati i samoborski melodični death metalci True specifični po tome što u svom sastavu imaju tamburicu sa kojom stvaraju vrlo zanimljiv spoj death metala i tradicionalne glazbe. Kao prvi bend će se na binu popeti zagrebačka grupa Smrt, cover band američkih metal legendi, grupe Death.

Drugi dan, u subotu, će kao zvijezde večeri , a i cijelog hapeninga, nastupiti njemački thrash metalci Sacret Steel koji izdaju albume za poznatu metal kuću Metal Blade, svirali su na največem metal festivalu Wackenu, bili na turneji sa grupama poput Primal Fear i Children Of Bodom. U svojim tekstovima Sacred Steel obrađuju teme bitaka, a mješavinu thrash i speed metala začinjuju fantasy i doom metalom. Kao drugi band nastupit će svepoznatiji osiječki thrash metalci Warhead koji imaju sve brojniju publiku. Drugu će večer otvoriti osiječka Kymera, koja će svoj zanimljiv spoj thrash i alternative metala predstaviti zagrebačkoj publici po prvi puta.

Pored ovih zanimljivih metal bendova će na ovom kao i na svim ostalim događanjima svakog vikenda posjetioce zabavljat prigodni dj- ejevi koji će vrtjet glazbu prije i poslije koncerta sve do 4 sata ujutro a moramo napomenuti da su cijene pića na šanku vrlo prihvatljive što će zasigurno obradovati većinu publike.

Željezničar će svoja vrata otvoriti u 20 sati, koncerti će započeti u 21 sat a cijena ulaznice je 35 kn po danu s time da uz kupljenu ulaznicu dobijete bon za jednu besplatnu konzumaciju pića. Dvorana Željezničar ima veliku terasu gdje se može izači i slobodno inhalirati duhanske proizvode.

Pošto pretpostavljamo da većina ljudi ne zna gdje se točno nalazi dvorana Željezničar evo nekoliko uputa kako doći, Trnjanska cesta se nalazi sa stražnje strane koncertne dvorane Lisnski tako da se u Trnjansku cestu ulazi sa Vukovarske, također se može doći sa druge strane kroz pothodnik kod željezničkog kolodvora ili Importanne centar pa preko autobusnih terminala lijevo pored Mc Donaldsa, pa uz željezničku prugu ravno do Trnjanske ceste.
[  ]

Također možemo najaviti iduće događaje koji će se događati svakog petka i subote u klubu Željezničar a to su

11/09 - Dbau (BIH/Rock Disco Electro) + Kamo Sutra (Zagreb/Punk rock) + Neznam kak se zove al frajer mi je susjed (Velika Gorica/Punk rock)

12/09 - Corpus Christii (Portugal/Black metal) + Somrak (Slovenija/Black metal) + Gorthaur's Wrath (Rijeka/Death Black metal) + Deathrow (Italija/Black metal)

18/09 - DANCE HARD - 90's party by dj Kneza

19/09 - Machine Insufficiency (Zagreb/Thrash hardcore) + Bad Blood (Čakovec/Thrash hardcore + Upset (Zabok/Hardcore) + Pigsty and the barrel squad (Zagreb/Punk hardcore)

25/09 - Zeus Faber (Karlovac/Alternative rock metal)+ Cold Snap (Varaždin/Metal)+ Godlike(Zagreb/Hardcore)

promo guy // 25/08/2009

Share    

> njuz [last wanz]

cover: novosadski MRT ponovno aktivni!

novosadski MRT ponovno aktivni!

| 15/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover: Diskont TV no.22 - THE SIIDS

Diskont TV no.22 - THE SIIDS

| 15/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: THOT realizirali

THOT realizirali "Hüzün", drugi singl s nadolazećeg albuma "DELTA"

| 14/04/2024 | terapija |

>> opširnije


cover: Kako zvuči Van Halenov

Kako zvuči Van Halenov "Jump" kad ga izvodi 30ak klinaca?

| 13/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Meštar" novi singl ST!LLNESS feat. Hram

| 11/04/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*