home > njuz > INmusic festival #15 - Najavljeni Killers i nova cijena ulaznica

kontakt | search |

INmusic festival #15 - Najavljeni Killers i nova cijena ulaznica

Kao i Beck, i Killersi po prvi puta dolaze u Hrvatsku, a iza sebe imaju 5 studijskih albuma i najavu novog albuma, što znači da ćemo na Jarunu moći čuti pregršt starih hitova i poneku novu pjesmu.



Killers diskografija:

Hot Fuss (2004)
Sam's Town (2006)
Sawdust (2007)
Day and Age (2008)
Battle Born (2012)
Direct Hits (2013)
Wonderful Wonderful (2017)

Inače, 15. izdanje festivala održati će se na poznatoj lokaciji od 22-24.06.2020.

Trodnevna ulaznica za festival košta 499 kn, a sedmodnevna kamperska 250 kn. Ulaznice je moguće kupiti u Dirty Old Shopu ili na webshopu festivala, dok je još manja količina blagdanskih paketa ostala u Dirty old shopu po 529 kn.

pedja // 30/12/2019

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Sodomy state" i "RCPD" novi spotovi SUGAR MIKE-a

| 20/01/2022 | terapija |

>> opširnije


cover: MINISTRANTI konačno otkrivaju tajnu -

MINISTRANTI konačno otkrivaju tajnu - "Rock je mrtav"?

| 19/01/2022 | promo guy |

>> opširnije


cover: Anatomija Zvuka-Najbolje od Noise Rock-a 2021

Anatomija Zvuka-Najbolje od Noise Rock-a 2021

| 18/01/2022 | wuk |

>> opširnije


cover: peti video s aktualnog albuma dreDDup

peti video s aktualnog albuma dreDDup

| 15/01/2022 | promo guy |

>> opširnije


cover: Pet književnih poslastice koje su obilježile kraj prošle i početak nove godine

Pet književnih poslastice koje su obilježile kraj prošle i početak nove godine

| 14/01/2022 | robert tabula |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*