home > njuz > INmusic festival #15 - Najavljeni Killers i nova cijena ulaznica

kontakt | search |

INmusic festival #15 - Najavljeni Killers i nova cijena ulaznica

Kao i Beck, i Killersi po prvi puta dolaze u Hrvatsku, a iza sebe imaju 5 studijskih albuma i najavu novog albuma, što znači da ćemo na Jarunu moći čuti pregršt starih hitova i poneku novu pjesmu.



Killers diskografija:

Hot Fuss (2004)
Sam's Town (2006)
Sawdust (2007)
Day and Age (2008)
Battle Born (2012)
Direct Hits (2013)
Wonderful Wonderful (2017)

Inače, 15. izdanje festivala održati će se na poznatoj lokaciji od 22-24.06.2020.

Trodnevna ulaznica za festival košta 499 kn, a sedmodnevna kamperska 250 kn. Ulaznice je moguće kupiti u Dirty Old Shopu ili na webshopu festivala, dok je još manja količina blagdanskih paketa ostala u Dirty old shopu po 529 kn.

pedja // 30/12/2019

Share    

> njuz [last wanz]

cover: TOMI PHANTASMA dao interview za friški youtube Rock Portal: 'moj prvi DJ party 1984. je prekinut zbog D.A.F. pjesme

TOMI PHANTASMA dao interview za friški youtube Rock Portal: 'moj prvi DJ party 1984. je prekinut zbog D.A.F. pjesme

| 24/05/2024 | horvi |

>> opširnije


cover: TIDAL PULL i IDEM singlom

TIDAL PULL i IDEM singlom "Kad imamo mirne glave" najavili Deluxe izdanje albuma

| 23/05/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: SLICK STINGS - ploča, novi singl, promocija

SLICK STINGS - ploča, novi singl, promocija

| 23/05/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: Pop rock songwriter Alen Dalip predstavio se emotivnim singlom

Pop rock songwriter Alen Dalip predstavio se emotivnim singlom "It Was Worth It"

| 23/05/2024 | ivana |

>> opširnije


cover: Superval predstavlja prvi kompilacijski album s autorskim pjesmama!

Superval predstavlja prvi kompilacijski album s autorskim pjesmama!

| 20/05/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*