home > njuz > INmusic festival #15 - Najavljeni Killers i nova cijena ulaznica

kontakt | search |

INmusic festival #15 - Najavljeni Killers i nova cijena ulaznica

Kao i Beck, i Killersi po prvi puta dolaze u Hrvatsku, a iza sebe imaju 5 studijskih albuma i najavu novog albuma, što znači da ćemo na Jarunu moći čuti pregršt starih hitova i poneku novu pjesmu.



Killers diskografija:

Hot Fuss (2004)
Sam's Town (2006)
Sawdust (2007)
Day and Age (2008)
Battle Born (2012)
Direct Hits (2013)
Wonderful Wonderful (2017)

Inače, 15. izdanje festivala održati će se na poznatoj lokaciji od 22-24.06.2020.

Trodnevna ulaznica za festival košta 499 kn, a sedmodnevna kamperska 250 kn. Ulaznice je moguće kupiti u Dirty Old Shopu ili na webshopu festivala, dok je još manja količina blagdanskih paketa ostala u Dirty old shopu po 529 kn.

pedja // 30/12/2019

Share    

> njuz [last wanz]

cover: Banana Zvuk objavili novi reggae remix humanitarnog karaktera

Banana Zvuk objavili novi reggae remix humanitarnog karaktera

| 20/01/2021 | promo girl |

>> opširnije


cover: Objavljene nominacije za nagradu Rock&Off

Objavljene nominacije za nagradu Rock&Off

| 11/01/2021 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Romance of Romans" novi singl dreDDup

| 02/01/2021 | promo girl |

>> opširnije


cover: Novogodišnja čestitika benda Thot iz Bruxelessa

Novogodišnja čestitika benda Thot iz Bruxelessa

| 01/01/2021 | promo guy |

>> opširnije


cover: 332 Anatomija Zvuka

332 Anatomija Zvuka

| 31/12/2020 | wuk |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*