home > njuz > INmusic festival #15 - Najavljeni Killers i nova cijena ulaznica

kontakt | search |

INmusic festival #15 - Najavljeni Killers i nova cijena ulaznica

Kao i Beck, i Killersi po prvi puta dolaze u Hrvatsku, a iza sebe imaju 5 studijskih albuma i najavu novog albuma, što znači da ćemo na Jarunu moći čuti pregršt starih hitova i poneku novu pjesmu.



Killers diskografija:

Hot Fuss (2004)
Sam's Town (2006)
Sawdust (2007)
Day and Age (2008)
Battle Born (2012)
Direct Hits (2013)
Wonderful Wonderful (2017)

Inače, 15. izdanje festivala održati će se na poznatoj lokaciji od 22-24.06.2020.

Trodnevna ulaznica za festival košta 499 kn, a sedmodnevna kamperska 250 kn. Ulaznice je moguće kupiti u Dirty Old Shopu ili na webshopu festivala, dok je još manja količina blagdanskih paketa ostala u Dirty old shopu po 529 kn.

pedja // 30/12/2019

Share    

> njuz [last wanz]

cover: PIXIES imaju novi spot

PIXIES imaju novi spot

| 15/08/2022 | promo guy |

>> opširnije


cover: Satnice koncerata Arctic Monkeys i Tame Impala

Satnice koncerata Arctic Monkeys i Tame Impala

| 12/08/2022 | promo girl |

>> opširnije


cover: alternativna scena ima novu supergrupu - MAXIMUM MANA

alternativna scena ima novu supergrupu - MAXIMUM MANA

| 11/08/2022 | promo girl |

>> opširnije


cover: Ima još ulaznica za Tame Impala

Ima još ulaznica za Tame Impala

| 04/08/2022 | promo girl |

>> opširnije


cover:

"Lust supper" novi spot dreDDup

| 01/08/2022 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*