home > njuz > INmusic festival #15 - Najavljeni Killers i nova cijena ulaznica

kontakt | search |

INmusic festival #15 - Najavljeni Killers i nova cijena ulaznica

Kao i Beck, i Killersi po prvi puta dolaze u Hrvatsku, a iza sebe imaju 5 studijskih albuma i najavu novog albuma, što znači da ćemo na Jarunu moći čuti pregršt starih hitova i poneku novu pjesmu.



Killers diskografija:

Hot Fuss (2004)
Sam's Town (2006)
Sawdust (2007)
Day and Age (2008)
Battle Born (2012)
Direct Hits (2013)
Wonderful Wonderful (2017)

Inače, 15. izdanje festivala održati će se na poznatoj lokaciji od 22-24.06.2020.

Trodnevna ulaznica za festival košta 499 kn, a sedmodnevna kamperska 250 kn. Ulaznice je moguće kupiti u Dirty Old Shopu ili na webshopu festivala, dok je još manja količina blagdanskih paketa ostala u Dirty old shopu po 529 kn.

pedja // 30/12/2019

Share    

> njuz [last wanz]

cover: 312 Anatomija Zvuka

312 Anatomija Zvuka

| 25/03/2020 | wuk |

>> opširnije


cover: Punk u doba karantene:

Punk u doba karantene: "Proklet bio rock'n'roll" - knjiga o povijesti Barake i kutinske scene.

| 18/03/2020 | promo guy |

>> opširnije


cover: NOVA IZDANJA: Miki Solus, Radost! & Mario Kovač, Luddit, John Benston, Hibrid etc, One Step Away, KDK, Thee Melomen, She brought me gasoline, Fade Out, Como Bluff, Mary May, Detroit Groove Gang.

NOVA IZDANJA: Miki Solus, Radost! & Mario Kovač, Luddit, John Benston, Hibrid etc, One Step Away, KDK, Thee Melomen, She brought me gasoline, Fade Out, Como Bluff, Mary May, Detroit Groove Gang.

| 18/03/2020 | promo guy |

>> opširnije


cover: Kosheen@Boogaloo ZG 08/05/2020

Kosheen@Boogaloo ZG 08/05/2020

| 05/03/2020 | promo girl |

>> opširnije


cover: Placebo@Šalata ZG, 15/07/2020

Placebo@Šalata ZG, 15/07/2020

| 05/03/2020 | promo girl |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*