home > njuz > Zasviraj na 16. Tabor Film Festivalu!

kontakt | search |

Zasviraj na 16. Tabor Film Festivalu!

[  ]

Tabor Film Festival koji će se održati od 5. do 8. srpnja i ove godine u suradnji s ljubljanskim Radio Študentom organizira natječaj za hrvatske i slovenske bendove. Bend koji pobijedi uz malo truda i sreće imat će priliku zasvirati na prekrasnom Sunset stageu s kojeg puca pogled na zagorske brege. Pobjednici će se pridružiti izvođačima kao što su Neno Belan & Fiumens, Pips Chips & Videoclips, Gabi Novak, Matija Dedić, Krankšvester, Kawasaki 3p, Jonathan i brojni drugi. Najavljena su i nova glazbena imena, a to su austrijski Mother's Cake, slovenski duo All Strings Detached i Dr. Smeđi Šećer. Cijena festivalske ulaznice u koju je uključen i kamp iznosi 225 kuna. Ovaj tjedan će u prodaju biti puštene i dnevne ulaznice.

UVJETI: Na natječaj se mogu prijaviti isključivo bendovi iz Hrvatske i Slovenije koji imaju 40 i više minuta autorskog materijala (rock, jazz, ethno, hip-hop, electro itd). Cover/tribute bendovi neće biti razmatrani. Prijave moraju sadržavati youtube i facebook linkove, a soundcloud i bandcamp su također dobrodošli. Obavezna je i kratka biografija benda u 5 do 8 rečenica te osobni kontakt predstavnika benda. Prijaviti se može do 12. lipnja na adresu natjecaj.tff@gmail.com, a sve nepotpune prijave kao i one koje stignu nakon toga roka neće se razmatrati. Glazbeni žiri TFF-a izabrat će 15 bendova za drugi krug koji će trajati od 14. do 24. lipnja. Pet bendova s najviše glasova publike ući će u završni krug u kojem će veliki žiri izabrati konačnog pobjednika koji će biti proglašen 27. lipnja. Veliki žiri čine Brigita Gračner i Žiga Pucelj s Radio Študenta, Zdravko Zizmond iz švedske udruge Studiefrämjandet te Boris Jokić i Mate Škugor. Glasovanje će se odvijati na web stranici najveće regionalne top ljestvice Muzika Je Zvonko Radost.
[  ]

Prošlogodišnji dobitnik Grand Prixa Volker Schlecht vraća se na Tabor ne samo kao član žirija, već i da predstavi rad svojeg umjetničkog kolektiva Drushba Pankow. On i Alexandra Kardinar osnovali su Drushbu Pankow 2002. godine u Pankowu - sjeveroistočnom okrugu Berlina. Rade zajedno kao ilustratori, grafički dizajneri i filmaši te su ovjenčani prestižnim nagradama poput zlata za Europski dizajn 2010. Njihovi kratki animirani filmovi prikazivani su i nagrađivani na mnogim međunarodnim festivalima. U posebnom programu gledat ćemo filmove i prezentaciju vrhunskih ilustracija i dizajnerskih rješenja ovog dvojca koji su svoj vizualni trag ostavili u časopisima i novinama među kojima su Rolling Stone, The New Yorker, Die Zeit, arte magazine, Form, ll Sole 24 Ore, Geolino, Brigitte ili Slanted and Focus, te u radu za klijente kao što su Mercedes Benz, Heinrich Boell Foundation, Villeroy & Boch, Jung von Matt ili izdavačke kuće Edel, Buechergilde i Gutenberg. Program ćemo realizirati u suradnji s Goethe Institutom.

Radionicu kovanja noževa održat će Karlo Ban Bladesmith, momak iz Desinića, lijepog zagorskog sela u kojem se Festival i održava. Karlo ima vrlo interesantnu životnu priču, a njegovi noževi postali su obavezni alat svakog kuhara koji drži do sebe.

Još jedno zagrijavanje za Tabor Film Festival u suradnji s Pivovarom Medvedrgad održat će se u subotu, 9. lipnja u pivnici Mali medo u Tkalči. Tom prilikom publiku će rasplesati legendarni DJ Xxxtended, a bit će to prilika za osvojiti neke od TFF nagrada kao i kupiti festivalske ulaznice s posebnim pogodnostima.

PRODAJNA MJESTA:

Dirty Old Shop, Zagreb
Krčma Polanović, Zabok
Grešna gorica, Desinić
Mala Ramona, Krapina
Havana Club, Krapinske Toplice
Entrio: http://bit.ly/2jlb3o0

Fb event:
https://www.facebook.com/events/138156870136863/

promo guy // 07/06/2018

Share    

> njuz [last wanz]

cover: Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Smrt svetu", novi singl niških dadawave legendi FIGURATIVE THEATRE

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Reinterpretacija soundtracka za SF film

Reinterpretacija soundtracka za SF film "Contact" u izvedbi Scott Lawlora

| 17/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover: ŠPURIJUS objavili predizborni singl

ŠPURIJUS objavili predizborni singl "Direktan prijenos" s frontmenom TBF!

| 16/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: novosadski MRT ponovno aktivni!

novosadski MRT ponovno aktivni!

| 15/04/2024 | mr x. |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*