home > njuz > Iron Maiden "The Book of Souls: Final Chapter"

kontakt | search |

Iron Maiden "The Book of Souls: Final Chapter"

[  ]

Druga sredina studenog mjeseca u shopove diljem svijeta donijet će izdanje IRON MAIDEN's 'The Book Of Souls: Live Chapter'. Ovo luksuzno live izdanje na kojem se radilo gotovo dvije godine obuhvatilo je 15 pjesama snimljenih tijekom turneje 'The Book Of Souls World Tour'. Turneja se protegla na 39 zemlja na preko šest kontinenata, a vidjelo ju je preko dva milijuna fanova. U sklopu tog velikog, svjetskog putovanja, Iron Maiden posjetili su i Split u srpnju 2016. godine.

'The Book Of Souls: Live Chapter' u hrvatske shopove stiže u petak 17. studenog upakirano u CD, deluxe CD i LP s koncertnim filmom koji će biti dostupan na besplatnom online streamanju te na digitalnom downloadu.

Album koji je producirao Tony Newton te jedan od osnivača grupe Iron Maiden basist Steve Harris, baziran je na setlisti iz 2017. Te vjerno prenose prenosi snimke s tih epskih koncerata. Spomenuta setlista pjesama koje će biti uključene na live izdanje sadržavat će šest pjesama s posljednjeg studijskog albuma 'The Book of Souls' kao i Iron Maiden klasike te omiljene pjesme njihovih fanova.

Koliko je truda uloženo u ovo nadolazeće izdanje koje vjerujemo neće razočarati niti jednog Iron Maiden obožavatelja, pojašnjava nam Steve:
''Proveli smo jako veliku količinu vremena radeći na ovom projektu jer sam želio što više približiti Maidenovom live iskustvu te sam želio što vjerodostojnije našim fanovima približiti koncerte iz raznih dijelova svijeta. A, to znači da smo doslovno sate i sate proveli preslušavajući trake sa svakog koncerta ne bi li odabrali materijal i konstruirali zvuk koji će se dosljedno odvijati tijekom trajanja cijelog albuma i koji će uhvatiti uzbuđenje raznih zemalja koje smo obišli, poput npr. El Salvadora koji je za nas novo otkriće pa do regularnih favorita poput Doningtona ili Wackena.''

Rod Smallwood, menadžer Iron Maidena dodaje:

"'The Book Of Souls World Tour' je bio strašno velik pothvat, a posebno za Brucea koji je prvi put zapjevao u javnosti nakon što se oporavio od raka grla. Osim toga, on je pilotirao na Ed-Force Oneu koji je od prošle godine nadograđen s Boeinga 757 na 747 kako bi što brže mogli letjeti okolo po svijetu ne bi li posjetili što veći broj raznih gradova i fanova. Također, ova se godina nastavila uzbudljivim tempom jer smo odradili najuspješniju turneju po Sjevernoj Americi i Velikoj Britaniji ikad. Sve u svemu bila je to jedna vrlo posebna turneja i zbog toga smo ju željeli dokumentirati kako bi i nama I fanovima ostala što duže u sjećanju. Steve je odradio nevjerojatan posao skupivši sve te pjesme iz raznih gradova diljem svijeta.''

"A, povrh svega toga, kao velika zahvala lojalnim fanovima iz svih dijelova svijeta, koncertni film s ove turneje bit će dostpuan na besplatnom live streamingu. Nadamo se da će svjetska Iron Maiden zajednica uživati u gledanju ovog posebnog događanja online. Mnogi od njih vidjet će se na tim snimkama jer smo posebnu pozornost posvetili upravo tome da se fanovi i momenti s turneje vide na video snimkama.' "

Više informacija kako da postanete dio ovog one-off događanja bit će objavljeno uskoro na stranici IronMaiden.com.

Šaljemo vam i kompletan popis pjesama, zajedno s popisom gradova u kojima su one snimljene:

If Eternity Should Fail - Sydney, Australia
Speed of Light - Cape Town, South Africa
Wrathchild - Dublin, Ireland
Children of the Damned - Montreal, Canada
Death or Glory - Wroclaw, Poland
The Red and the Black - Tokyo, Japan
The Trooper - San Salvador, El Salvador
Powerslave - Trieste, Italy
The Great Unknown - Newcastle, UK
The Book of Souls - Donington, UK
Fear of the Dark - Fortaleza, Brazil
Iron Maiden - Buenos Aires, Argentina
Number of the Beast - Wacken, Germany
Blood Brothers - Donington, UK
Wasted Years - Rio de Janeiro, Brazil

Ovaj će album replicirati 'The Book Of Souls' u originalnim formatima te će biti objavljen kao limitirana edicija luksuznog dvostruka CD hardcase knjiga, uobičajeni 2CD album, te kao trostruki crni LP. Osim toga biti dostupan i kao digitalni download.

promo guy // 22/09/2017

Share    

> njuz [last wanz]

cover: MATEJ KRAJNC ima novi singl o Horviju

MATEJ KRAJNC ima novi singl o Horviju "Horvi izzove Krajnca na trganje listkov s koledarja za leto 2024" u stilu - SUICIDE!

| 18/03/2024 | terapija |

>> opširnije


cover: kolekcija Black Paintings Francisca Goye u audio formatu IO!

kolekcija Black Paintings Francisca Goye u audio formatu IO!

| 18/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover:

"Angel for the masses" novi spot dreDDup

| 17/03/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Rane" - nov singl i video benda Lelee

| 15/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: nova pjesma benda Kensington Lima zove se

nova pjesma benda Kensington Lima zove se "The Beat That Saved Our Lives".

| 15/03/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*