home > njuz > NATJEČAJ: Prijave bendova na 11. O'ROCK FEST

kontakt | search |

NATJEČAJ: Prijave bendova na 11. O'ROCK FEST

[  ]

NATJEČAJ: Prijave bendova na 11. O'ROCK FEST

Neafirmirani demo bendovi s područja Republike Hrvatske i inozemstva prijavite se na 11. O'ROCK FEST koji će se održati 21.10.2017. u Domu kulture Oroslavje.
Prijave su otvorene do 15.9.2017.

U prijavi potrebno je poslati:
1. Demo uradak bilo kakve kvalitete u mp3 formatu s minimalno 2 autorska uratka ili linkove na kojima je moguće poslušati demo uradak
2. Biografija banda (kratak opis, glazbeni stil koji svirate, članovi banda i godine rođenja, kontakt, adresa vaše stranice ako ju imate)
3. Fotografija benda ili video zapis
4. Tekstovi pjesama s kojima se prijavljujete na 11. O'ROCK FEST (minimalno 2 teksta)

Pobjednik 11. O'ROCK FEST-a dobiva statuu Feniksa i nagrade osigurane od strane organizatora i sponzora.

Uz bendove koji se natječu nastupit će i renomirani bendovi kao gosti večeri. Osim dobre svirke, treba naglasiti da će se održavati i raznovrsne glazbene radionice te dodatni popratni sadržaj kojim će biti upotpunjena cjelina događaja 11. O'ROCK FEST.

Dosadašnji pobjednici:
10. O'ROCK FEST 2016 - pobjednik OGENJ (Koprivnica)
9. O'ROCK FEST 2015 - pobjednik MEDIA STRES (Čakovec)
8. O'ROCK FEST 2014 - pobjednik ,,Eclipse of Time'' (Karlovac)
7. O'ROCK FEST 2013 - pobjednik "One Possible Option" (Rijeka)
6. O'ROCK FEST 2012 - pobjednik Them Moose Rush (Bjelovar)
5. O'ROCK FEST 2011 - pobjednik Agharti (Zagreb)
4. O'ROCK FEST 2010 - pobjednik Sepal (Karlovac)
3. O'ROCK FEST 2009 - pobjednik Manheim (Zabok)
2. O'ROCK FEST 2008 - pobjednik .Upset (Zabok)
1. O'ROCK FEST 2007 - nije bio natjecateljskog karaktera

Prijave za 11. O'ROCK FEST šaljite na mail Udruge mladih Feniks:
udrugamladihfeniks@gmail.com

ili na adresu udruge: Udruga mladih Feniks, Krušljevo Selo 168, 49 243 Oroslavje
Pokrovitelji festivala: Ministarstvo kulture, Krapinsko-zagorska županija i Grad Oroslavje.

Udruga mladih Feniks već jedanaestu godinu zaredom organizira O'ROCK FEST i na taj način okuplja neafirmirane glazbene skupine iz Hrvatske i inozemstva. Namjera O'ROCK FEST-a je da se mladi sa šireg područja upoznaju i povezuju, a smatramo kako je glazba odličan medij kroz koji mladi mogu izraziti svoja socijalna stajališta. Svake godine na O'ROCK FEST prijavljuju se bendovi s područja cijele Hrvatske, a osim natjecateljskog održava se i revijalni dio festivala, na kojem, kao gosti večeri, nastupaju renomirani bendovi popu Vatre, Pavela, Pips, Chips & Videoclips, Picksiebneri. Osim dobre svirke, treba naglasiti da će se u sklopu festivala održavati i raznovrsne glazbene radionice te dodatni popratni sadržaj kojim će biti upotpunjena cjelina događaja 11. O'ROCK FEST. Najbolja tri benda u natjecateljskom dijelu dobivaju statuu Feniksa i nagrade osigurane od strane organizatora i sponzora.

O'ROCK FEST je mnogo više od popularne i kvalitetne glazbene i kulturno - turističke manifestacije na kojoj se okupljaju mladi iz svih krajeva Hrvatske i susjednih zemalja te predstavlja jedan od generatora razvoja Oroslavja čiji je cilj približavanje glazbene scene mladima u Krapinsko - zagorskoj županiji te poticanje na kreativno stvaralaštvo. Također, prethodnih godina nominiran je na "Circoolar"-u za najbolji demo festival u Hrvatskoj, a dio je Lokalnog programa za mlade te Županijskog programa djelovanja za mlade.

O'ROCK FEST svake godine izazove zanimanje javnosti zbog svoje specifičnosti budući da se radi o festivalu neafirmiranih demo bendova, koji teško pronalaze načine vlastite promocije i proboja na glazbenu scenu, stoga se O'ROCK FEST pokazao kao odličan kanal za isto, a dodatna vrijednost organizacije i održavanja ovog festivala proizlazi iz činjenice da se isti održava u jednoj maloj sredini i gradu budući da su festivali ovakve vrste odlika većih gradova i regija zbog čega ga svake godine s entuzijazmom organiziramo, a sve s ciljem okupljanja mladih i poticanja na izražavanje kroz glazbu. Na taj način O'ROCK FEST pridonosi razvoju grada Oroslavja kao sjedištu dobre glazbe, a posredno pridonosi i njegovom ukupnom razvojnom potencijalu te omogućuje pozicioniranje Oroslavja na rock kartu Hrvatske pa i šire.

Ukoliko ste i vi prepoznali potencijal i koristi koje donosi O'ROCK FEST, molimo Vas da na svojim stranicama objavite poziv za prijavu neafirmiranih demo bendova na 11. O'ROCK FEST, na čemu Vam unaprijed od srca zahvaljujemo.

promo guy // 24/08/2017

Share    

> njuz [last wanz]

cover: 359 i 360 Anatomija zvuka

359 i 360 Anatomija zvuka

| 27/01/2022 | wuk |

>> opširnije


cover:

"Oblaci", novi video Romano D. Franta

| 26/01/2022 | promo guy |

>> opširnije


cover: PRESS: Doba podjela

PRESS: Doba podjela

| 24/01/2022 | robert tabula |

>> opširnije


cover: Panda Rhei predstavlja se prvim singlom

Panda Rhei predstavlja se prvim singlom "Josepheen"

| 24/01/2022 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Sodomy state" i "RCPD" novi spotovi SUGAR MIKE-a

| 20/01/2022 | terapija |

>> opširnijewell hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*