home > njuz > DUBIOZA KOLEKTIV + SPECIJALNI GOSTI: S.A.R.S. @ Arena, Pula 31/07/2015

kontakt | search |

DUBIOZA KOLEKTIV + SPECIJALNI GOSTI: S.A.R.S. @ Arena, Pula 31/07/2015

DUBIOZA KOLEKTIV
SPECIJALNI GOSTI: S.A.R.S.
POZNATA SATNICA KONCERTA / U PRODAJI MANJE OD 10% KAPACITETA ARENE
ARENA - PULA
PETAK, 31. SRPNJA 2015.

Zagreb, 29. srpnja 2015. - Dubioza Kolektiv održat će u petak 31. srpnja u pulskoj Areni veliki samostalan koncert na kojem će se kao specijalni gosti pojaviti beogradski S.A.R.S.

Dva dana uoči spektakla koji je digao cijelu Istru na noge poznata je satnica: vrata Arene otvorit će se u 19:30. S.A.R.S. će svoj nastup započeti u 20:45, dok Dubioza na pozornicu staje točno u 22:15.
Ogroman interes publike koja na koncert pristiže iz svih djelova Hrvatske, ali i iz Slovenije te Bosne i Hercegovine rezultirala je sjajnom prodajom, pa je trenutno u ponudi manje od 10% kapaciteta Arene.

Bosanskohercegovačka supermašina Dubioza kolektiv bez sumnje je najveći bend u našoj regiji. Nastup u pulskom amfiteatru je jedno od dva koncertna pojavljivanja u Hrvatskoj ove godine, stoga nije čudo da je vijest o najavljenoj svirci odjeknula po cijeloj zemlji. Tijekom proteklih godina energični i nezaboravni nastupi Dubioze ostali su u sjećanju kao neki od najboljih održanih koncerata na ovim prostorima. Britki i angažirani tekstovi zapakirani u glazbenu mješavinu hip hopa, reggaea, duba i rock zvuka, kombinacija su koja je Dubiozi priskrbila domaće, ali i međunarodne fanove, a nerijetko ih se smatra glasom Bosne i cijelog Balkana. Stoga ne čude nastupi na najvećim europskim festivalima kao što su Roskilde, Sziget, Eurosonic, Paleo, EXIT, ali i rasprodani koncerti u Beogradskoj areni, zagrebačkom Domu sportova te najvećim dvoranama od Vardara do Triglava.



Beogradski S.A.R.S. svirat će kao specijalni gosti na koncertu u Puli. Bend je tijekom proteklih godina nekoliko puta proputovao cijelu Hrvatsku, zabilježivši niz sjajnih, nezaboravnih nastupa u Istri, a bespotrebno je još jednom naglašavati sjajnu energiju i uzajamnu ljubav koju su publika i S.A.R.S. razmjenjivali proteklih godina. S impresivnom brojkom od više od sto koncerata godišnje beogradski sastav suvereno se probio među najveće i najatraktivnije izvođače naše regije. Reggae, ska, punk, rock kombinacija hiperaktivnog S.A.R.S. kolektiva izrodila je pet albuma u zadnjih šest godina, a zadnji "Proleće", objavljen ovog proljeća, je još jedna potvrda kvaliteti ovog benda, te kritike već navode da bend može biti samo veći. Veličinu su pokazali i na prošlogodišnjem raspordanom koncertu u Velikoj dvovrani Doma sportova u Zagrebu, a taj je nastup ostao upisan kao antologijski i najveći samostalni koncert u povijesti benda. Bogati koncerti raspored uključuje nastupe po Sloveniji, cijeloj Hrvatskoj, uključujući Zadrar, Split, irahovački FerraostoJam, varaždinski Špancirfest, a jesen već sprema nastupe u Asutriji, Švicarskoj, Švedskoj i Francuskoj te na 11. Pozitivnom koncertu.

Dva regionalno najjača imena označit će jedan od najvažnijih glazbenih događaja ljetne sezone u Hrvatskoj, a sve će se odigrati u, po mnogima, najljepšem otvorenom koncertnom prostoru u ovom djelu Europe - grandioznom Amfiteatru u Puli. Premijerni nastupi u pulskoj Areni označit će svojevrsni trijumf u njihovim biografijama, a uz pokorene velike dvorane i festivale, na novo borilište oba benda donose gotovo 4 sata programa.

Dubiozu Kolektiv I S.A.R.S. u pulsku Arenu dovodi LAA.

Ulaznice
Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 90 kn, a na dan koncerta će iznositi 110 kuna.

Prodajna mjesta:
Activa travel, Scalierova 1 - Pula
Dina De Ville shop, De Villeov uspon 1 - Pula
Dirty old shop, Tratinska 22 - Zagreb
Rockmark, Berislavićeva 13 - Zagreb
Aquarius CD Shop, Varšavska 13 - Zagreb
Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7 - Zagreb
Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a - Rijeka
Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hrhttp://www.eventim.hr/

promo girl // 29/07/2015

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Centaurus A Galaxy", još jedan video s hvaljenog albuma KING UBU

| 18/04/2024 | terapija |

>> opširnije


cover: Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Smrt svetu", novi singl niških dadawave legendi FIGURATIVE THEATRE

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Reinterpretacija soundtracka za SF film

Reinterpretacija soundtracka za SF film "Contact" u izvedbi Scott Lawlora

| 17/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover: ŠPURIJUS objavili predizborni singl

ŠPURIJUS objavili predizborni singl "Direktan prijenos" s frontmenom TBF!

| 16/04/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*