home > njuz > INMUSIC 2015 - Otkazali Florence + The Machine, dolazi 10 izvođača iz Švedske!

kontakt | search |

INMUSIC 2015 - Otkazali Florence + The Machine, dolazi 10 izvođača iz Švedske!

Zbog loma stopala početkom travnja na Coachella festivalu Florence Welch, liderica benda, 23. lipnja mora pristupiti medicinskom tretmanu i osigurati potpuno zacijeljivanje ozljede zbog čega je nužno morala odgoditi zakazani nastup na INmusic festivalu. Florence i njen menadžment mole za razumijevanje te ovim putem potvrđuju nastup Florence + the Machine za iduće izdanje INmusic festivala u 2016. godini!
Unatoč nedavnom prijelomu stopala, Florence je odlučila nastaviti turneju ali sa sjedećom izvedbom njenog inače energičnog nastupa. Nakon navedenog medicinskog tretmana očekivano je potpuno ozdravljenje i nastavak karijere karizmatične Florence u punom sjaju. Obzirom da je Florence i njenom bandu izrazito stalo do fanova u i Hrvatskoj, nastup Florence + The Machine potvrđen je za INmusic 2016. godine.
Florence se putem videoporuke i osobno obratila svim fanovima koji su se veselili njenom nastupu na ovogodišnjem INmusic festivalu.



Organizatori su zahvalni što usprkos višoj sili nastup nije otkazan već odgođen za iduću godinu kada će Florence Welch i njezin band biti u top formi i publici INmusic festivala prirediti zasigurno nezaboravan nastup. Ovo je jedinstvena situcija u kojoj se već sada, prije samog održavanja ovogodišnjeg INmusica, zna ime jednog od glavnih izvođača koji će nastupiti iduće godine. Zagreb je prvo mjesto upisano za novu turneju Florence + the Machine.

Obzirom na nastalu promjenu u datumu nastupa Florence + The Machine na INmusic festivalu, svi vlasnici dnevnih ulaznica za drugi dan festivala (23. lipnja 2015.) mogu svoju ulaznicu zamijeniti za festivalsku ulaznicu te sva 3 dana uživati u bogatom lineupu festivala ili ostvariti povrat novca. Mole se vlasnici jednodnevnih ulaznica za 23. lipnja 2015. da se sa svojim upitima za zamjenu ili povrat obrate na e-mail adresu: tickets@inmusicfestival.com.

Za kupce trodnevnih festivalskih ulaznica koji su se, između ostalih nastupa na ovogodišnjem festivalu, radovali i nastupu Florence + The Machine bit će omogućena kupnja najpovoljnijih ulaznica za INmusic festival 2016. godine kroz znatno povećan kontingent tzv. ulaznica za ranoranioce (early bird). Ulaznicu za ranoranioce moći će kupiti isključivo vlasnici ovogodišnjih festivalskih ulaznica te stoga organizatori pozivaju sve zainteresirane da čuvaju svoje ovogodišnje ulaznice jer će jedino pomoću jedinstvenih podataka ovogodišnje trodnevne ulaznice moći ostvariti kupnju early bird ulazince za INmusic festival 2016.

INmusic festival intenzivno radi na dogovaranju izvodača koji će nastupiti u utorak 23. lipnja. Novo svjetsko glazbeno ime koje će se naći na ionako bogatom line-upu 10. INmusic festivala biti će objavljeno uskoro.

------------------------------------------------------------------

INmusic festival ove godine započinje suradnju sa švedskom udrugom Studiefrämjandet. Švedska i Hrvatska na ovaj način pružaju zajedničku podršku razvoju glazbene kulture i obrazovanja.U suradnji INmusica i Studiefrämjandeta organiziran je natječaj za bendove putem kojega će biti odabrano čak 10 švedskih izvođača koji će ove godine nastupiti na INmusic festivalu! U projektu sudjeluje i švedsko veleposlanstvo u Zagrebu.

Studiefrämjandet je jedna od najvećih švedskih udruga za obrazovanje odraslih. Od svoga osnutka, 1959. godine, dio su tradicije obrazovanja za odrasle ("folkbildning") te su orijentirani na neformalno cjeloživotno obrazovanje, posebno u području kulture. Teme tečajeva, radionica i podrške su raznovrsne - ovisno o tome što članovi žele, a otprilike polovica onoga čime se Studiefrämjandet bavi povezano je s glazbom, ponajviše s bendovima i glazbenim grupama. Studiefrämjandet podupire bendove osiguravajući im prostor za probu, opremu, najam glazbenih studija i slično te organizira razne radionice i koncerte.Svatko je dobrodošao da sudjeluje u Studiefrämjandetsovim programima, a posebna pažnja posvećuje se osobama koje su socijalno ili kulturološki u podređnom položaju poput nezaposlenih, imigranata ili ljudi s posebnim potrebama.
Zahvaljujući suradnji INmusica i Studiefrämjandeta, u ovom jedinstvenom putovanju, Hrvatsku će u posjetiti 10 švedskih izvođača, publika festivala upoznat će se s mladim bendovima i DJ-ima, a Šveđani koji će se popeti na INmusicovu pozornicu sa sobom će ponijeti nezaboravno iskustvo. Nekoliko bendova je već odabrano, a zadnji izvođači će biti odabrani na natječaju koji se održava u subotu, 23. svibnja u klubu Nöjesfabriken u Karlstadu. Članovi INmusic tima dio su stručnog žirija koji odabire izvođače koji će posjetiti INmusic festival. Imena svih 10 koji će nastupiti na INmusicu će biti objavljena uskoro.

Započnite ljeto na INmusic festivalu kojeg će uveličati Florence + the Machine, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Placebo, Paolo Nutini, Of Monsters and Men, La Roux, Black Rebel Motorcylce Club, Eagles of Death Metal, Frank Turner and the Sleeping Souls, Death Cab For Cutie, Future Islands, ANTEMASQUE, Kate Tempest, Aziza Brahim, Batida, Mike Skinner, Rambo Amadeus, Repetitor, Jonathan, Halka, Sassja, Muscle Tribe of Danger and Excellence, Ashes You Leave, The Mirror Trap, Katalina Kicks, NLV (Nikol, Luka i Vedran), The Belle Infidels, Mel & Django Jet, Them Moose Rush, Killed a Fox, Discohernia, Ljetno kino, Zadruga te mnogi drugi.

promo guy // 22/05/2015

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Centaurus A Galaxy", još jedan video s hvaljenog albuma KING UBU

| 18/04/2024 | terapija |

>> opširnije


cover: Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Smrt svetu", novi singl niških dadawave legendi FIGURATIVE THEATRE

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Reinterpretacija soundtracka za SF film

Reinterpretacija soundtracka za SF film "Contact" u izvedbi Scott Lawlora

| 17/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover: ŠPURIJUS objavili predizborni singl

ŠPURIJUS objavili predizborni singl "Direktan prijenos" s frontmenom TBF!

| 16/04/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*