home > njuz > JUMF 2012 - popunjen line up

kontakt | search |

JUMF 2012 - popunjen line up

Iako je "samo jedan JUMF", zadarska festivalska priča nastavlja se i ove godine jer "prvi je bio toliko dobar, da se to mora ponoviti!"

Bliži se dan kada će na Kapetanskom, u samom srcu grada, od petka do nedjelje, 22.-24.06.2012. nastupiti trenutno najaktualniji izvođači iz Hrvatske i regije.

Ovogodišnji headlineri, legendarni bend iz Los Angelesa, "Tito & Tarantula" svojim nastupom u Zadru započinju i svoju europsku turneju! U glavnom programu festivala izmjenjivat će se "Goran Bare i Majke", "Disciplin A Kitschme" i "Edo Maajka", te nimalo manje koncertno atraktivni "Brkovi", "One Piece Puzzle", "Antenat" i "Golem". Osječko-zadarsko prijateljstvo začinit će osječki "Debeli Precjednik" i zadarski "Crasso De Odio", a i ove godine, u petak, prvog dana festivala, održat će se veliko finale "Zadarske gitarijade", čije smo finaliste dobiti putem kvalifikacijskih koncerata. Za prestižnu titulu pobjednika borit će se "Prčiguzi", "Gatos Del Mundo", "Devils & Dust" i "Mechanical Heartwork"! Kao vrhunac te večeri nastupit će svjetski kilo car "Rambo Amadeus" !

Na drugom soundsystem stage-u i dalje vas čeka mlada zadarska ekipa "Botza soundsystem" te "Noisea" kao dio "Echo Terrorists-a" koji će vas u petak oduševiti svojim audio-vizualnim spektaklom. Nakon njih, u subotu, dolazi fenomenalna ekipa koja će promovirati "Lost theory" festival: Zmayo (Pistolero Crew), Val Vashar (Zenon), Steve-O (Suntrip), te u nedjelju, umjesto Vrkija (Digitron), nastupit će Gox Massiv Gox Steppa ( Dub - Roots Steppa - Reggae ), a osim njega još uvijek su tu Karlo i Ivana (Homegrown Sound) i Dj Peter Posh (Kingston Sound).
[  ]

Dijeli nas još samo par dana od trodnevne euforije u kojoj ćete, osim u vrhunskim izvođačima, moći uživati i u bogatoj ponudi hrane i pića. Dobra stara "Maraska" se pobrinula da osim standardne ponude pića osvježi Kapetanski i sa "Maraska" rakija barom.

Ovoga petka kreće pretprodaja ulaznica ispred Dhm-a (Zadar) svakim danom od 12-14h, jer cijena od samo 180 kn vrijedi do 18. 06., a nakon toga cijena će biti 210 kn. Osigurajte svoje mjesto na naj događaju ove sezone na vrijeme. Pretprodajne ulaznice još uvijek možete nabaviti u caffe bar-u "Zodiac" u Zadru i na svim pretprodajnim mjestima koji su u sustavu Eventima diljem Hrvatske, te na www.eventim.hr. Ukoliko ne stignete osigurati svoju ulaznice prije festivala to možete napraviti na same dane, gdje će vas osim trodnevnih čekati i jednodnevne ulaznice. Za petak vrijedi cijena od 60 kn, za subotu 120 kn i za nedjelju 100 kn.

Cijene dnevnih ulaznica iznositi će 60kn za petak, 120kn za subotu te 100kn za nedjelju. Cijena trodnevne ulaznice od 18.06. iznositi će 210kn.

promo guy // 15/06/2012

Share    

> njuz [last wanz]

cover: NOVA IZDANJA: Achachak, Živa, Radio Aktiv, Who See & TriXstar, Kvadratura kruga, Harry the Kid, Jabadera, She Brought Me Gasoline, Špurijus.

NOVA IZDANJA: Achachak, Živa, Radio Aktiv, Who See & TriXstar, Kvadratura kruga, Harry the Kid, Jabadera, She Brought Me Gasoline, Špurijus.

| 08/12/2021 | terapija |

>> opširnije


cover: čestitkama za 20. rođendan Terapije pridružuje se i ANDRIJA

čestitkama za 20. rođendan Terapije pridružuje se i ANDRIJA

| 07/12/2021 | terapija |

>> opširnije


cover: čestitka Terapiji za 20. rođendan od benda PLANETA UŽASA

čestitka Terapiji za 20. rođendan od benda PLANETA UŽASA

| 07/12/2021 | terapija |

>> opširnije


cover: TONY & GUY nazdravljaju 20. rođendanu Terapije

TONY & GUY nazdravljaju 20. rođendanu Terapije

| 07/12/2021 | terapija |

>> opširnije


cover: RootsInSession predstavljaju

RootsInSession predstavljaju "Domajkla" miks

| 07/12/2021 | promo girl |

>> opširnije


> chek us aut!
> izdvojeno
JADER URBAN MUSIC FESTIVAL
22.-24.06.2012
KAPETANSKI PARK, ZADAR
-----------------------------------
MAIN STAGE

Petak, 22.06.
Prčiguzi
Gatos Del Mundo
Devils & Dust
Mechanical Heartwork
Rambo Amadeus

Subota, 23.06.
Crasso De Odio
Debeli Precjednik
One Piece Puzzle
Goran Bare i Majke
Tito & Tarantula

Nedjelja, 24.06.
Golem
Antenat
Brkovi
Edo Maajka
Disciplin A Kitschme

SOUNDSYSTEM STAGE

Petak,22.06.
Botza sound system
Noisea (Echo Terrorists)

Subota, 23.06.
Lost Theory Fest:
Zmayo ( Pistolero Crew)
Val Vashar (Zenon)
Steve-O (Suntrip)

Nedjelja, 24.06.
Gox Massiv Gox Steppa ( Dub - Roots Steppa - Reggae )
Karlo i Ivana (Homegrown Sound)
Dj Peter Posh (Kingston Sound)
> linkz
> rilejted? [@ terapija.net]
> last [10] @ terapija.net

well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*