home > njuz > Močvarni tjedan @ Močvara, 05-10.03.2012

kontakt | search |

Močvarni tjedan @ Močvara, 05-10.03.2012

PONEDJELJAK 05.03. • VRATA 20:00 POČETAK 21:00
Predstavljamo vam grindcore/death metal spektakl godine!
GRIND OVER EUROPE 2012

EXHUMED (S.A.D.)
www.facebook.com/ExhumedOfficial
www.myspace.com/exhumed
Ova legendarna četvorka, osnovana 1990. godine u San Franciscu, nam dolazi odsvirati savršen miks američke škole death metala i grindcore-a. Očekujte presjek pjesama karijere koja uključuje sedam full lenght albuma, uključujući i posljednji odličan "All Guts, No Glory" kao i pjesme s brdo 7'-eva i kompilacija.

ROTTEN SOUND (Finska)
www.rottensound.com
www.myspace.com/rottensound
www.facebook.com/RottenSoundOfficial

Najpoznatiji finski (usudili bi se reći i europski) grindcore bend po prvi puta dolazi u Hrvatsku. Očekujte furiozan i energičan nastup ovog benda osnovanog 1993. godine u Vass-i. Uz proteklih osam albuma, od kojih je zadnji "Cursed" (Relapse rec.) dobio hvalospjeve i struke i publike, očekujete i izvedbu stvari sa svojih 7' i split 7' koje rjeđe sviraju.

MAGRUDERGRIND (S.A.D.)
www.facebook.com/MagrudergrindOfficial
www.myspace.com/magrudergrind
Ovaj grindcore/powerviolence bend postoji 10 godina, a u međuvremenu su uspjeli snimiti 5 albuma i masu split 7' te odraditi turneje po Europi, sjevernoj i južnoj Americi te jugoistočnoj Aziji, svirajući s bendovima poput: Misery Index, Unholy grave, Phobia i to na najvećim svjetskim metal festivalima kao što su Hellfest, Maryland Death Fest, Obscene Extreme.

upad u pretprodaji: 75 KN, na dan koncerta na blagajni kluba: 95 KN


SRIJEDA 07.03. • VRATA 21:00 POČETAK 22:00
FILTHY TONGUES
www.facebook.com/pages/FILTHY-TONGUES/225053497581039
Alternativna hip-hop večer

Alternativni hip-hop se vraća u Močvaru, ovaj put dovodimo dva izdanka izrazito profilične brodske scene, okupljene oko labela Brlog Predstavlja (www.brlogprestavlja.com):

TENK (Slavonski Brod)
http://brlogpredstavlja.com/info/ekipa/tenk-info/
Možda poznatiji kao bubnjar Krive Istine i Faak Am See-a, hip-hop početke veže uz grupu ŠTIMUNG. Nakon nekog vremena, 2009. izbacuje i solo prvijenac, "Stanje Uma Reality Show", na kojemu, uz vrlo zanimljive, mračnije beatove vlastite produkcije, servira vrlo konkretne napade na društvene/političke strukture, specifičnim flow-om i vrlo dobrim delivery-jem.

DAXX (Slavonski Brod)
http://brlogpredstavlja.com/info/ekipa/daxx-info/
Odrastao uz punk i thrash metal, član je SB Reprezente, najstarijeg brodskog hip-hop kolektiva, kojeg se moglo nerijetko vidjeti i po punk festivalima. Gaji agresivan stil potkovan anarhističkim svjetonazorom, što možete i provjeriti na njegova dva dosadašnja izdanja "Verbaton" (2009.) i "Radi se o Tebi" (2010.).

Izdanja od obadva momka je moguće besplatno downloadati sa stranice Brlog Predstavlja, na http://brlogpredstavlja.com/distribucija/. A i nije na odmet spomenuti da njihov zajednički nastup predstavlja svojevrsnu uvertiru budućem zajedničkom projektu Transversa, čiji je prvijenac trenutačno u izradi.

Uz neke nove projekcije, prije i nakon giga slušaona na kojoj Filthy Tongues kolektiv vrti: Dalek, The Last Poets, Sole (and the Skyrider Band), Clouddead, Deth Grips, Themselves, De La Soul, Tyler The Creator, Why?, Doseone, MF DOOM, Madvillain, Eyedea & Abilities, Sage Francis, B. Dolan, Reanimator, Buck 65, Jedi Mind Tricks, Aesop Rock, Madlib, Esham…

Upad: 0 KN


ČETVRTAK 08.03. • VRATA 20:00 POČETAK 20:00
OSMI.MART.MOČVARA
HOĆETE LIJEPO VRIJEME? HOĆETE LIJEPE ŽENE?

Osmi mart ima svoje povijesne razloge zašto je odabran kao dan posvećen ženama. Ti razlozi datiraju još s početka 20. stoljeća kada su žene širom Europe udruženim snagama održale demonstracije za mir, tj. protiv rata koji je nažalost ispao prvi svjetski. Zato nemojte sumnjati u žensku ljubav i intuiciju, već dođite podržati naše suborke koje glazbom liječe slomljene te donesite koji karanfil u čast onih pionirki koje su sve to započele. Nek´ svud ljubav sja, nek´ svud ljubav sja, sve ljude neka spaja…

U POL´ 9 KOD SABE (Zagreb)
Sedmeročlani bend osnovan je prije tri godine u stanu njihove basistice Sabe. Duhovite i melodiozne na raskrižju indie popa i cabareta lansiraju odjeb tuzi i čemeru zbog ljubavnog ili bilo kojeg drugog kraja. U njihovom se pjesmama ne ispravljaju ˝krive drine˝, ne padaju teške riječi između posvađanih ljubavnica/ika, pjeva se o beskrajnim kavama na suncu, žongliranju svojim i tuđim osjećajima, a autoironijom i humorom igraju se k'o vrućim kestenima.

ŽEN (Zagreb)
˝Pored odličnih instrumentalnih izvedbi nabijenih emocijama tu su još i zanimljivi tekstovi kao popratne kratke metafore ili putokazi u tom muzičkom putovanju. Lijepo je zatvoriti oči i odlijepiti visoko negdje uz Žen kao što je nekolicina ekipe i činila kroz čitav nastup… pažnju zaokuplja i odličan VJ-ing (Tanja i 400 zečeva) sa psihodeličnim animacijama koje prate muzički dio vrlo istančano i čine nastup jednom cjelinom koju je zaista šteta propustiti.˝

ZBELETRONKE

MISS INCONIC (Zagreb)
Za divno čudo nije prosvirala sve instrumente i snimila svoj prvi miks prije no što je prohodala, ali je definitivno odrastanje uz rock i glazbu 80-ih ostavilo velik utjecaj na nju. Iako se najbolje osjeća u house vodama rezidentica Zbeletrona kaže da, posebno za koji karanfil, priprema pregršt hitova koji će rasplesati i stare cipele sa tužnim žnirancima.

GĐA ĐU (Zagreb)
Uvijek spremna hipsterica koja se ne srami svoje majke i rado joj pomaže pri sadnji novih mladica u vrtu. Također Zbeletronka u duši, može neograničeno ponavljati isto veselje kao što je ispijanje kjupeka duboko u noć, sigurno vas neće razočarati svojim pomnim odabirom pjesama i istančanim osjetom za zabavu.

Upad: 0 kn


PETAK 09.03. • VRATA 20:00 POČETAK 21:00
GOD IS AN ASTRONAUT (Irska)
Glen of Downs, Irska, 2002. godina. Braća blizanci Niels i Torsten odlučuju lansirati svoju bezvremensku kapsulu u bespuće galaksije tražeći vremenski prolaz koji bi ih odbacio u neki paralelni svemir i otklonio svu povezanost sa prolaznošću. Uza sve napore uspjeh nije izostao - nakon dvije europske turneje 2009., svrstani su među top pet post rock bendova, rame uz rame s Mogwai, GYBE, Explosions in the Sky… Mol melankolije, tečnost, prostornost samo su neki od segmenata space rock priče koju lansiraju. Zadnji album "Age of the Fifth Sun", peti po redu, izdali su 2010. Močvara željno iščekuje njihovo slijetanje u proljeće 2012., zato nemojte to propustiti!
"Everything is true. God's an Astronaut. Oz is Over the Rainbow, and Midian is where the monsters live."

upad u pretprodaji: 65 KN, na dan koncerta na blagajni kluba: 80 KN

SUBOTA 10.03. • VRATA 22:00 POČETAK 22:00
DIRTY DANCING
DJ DAVID HASSELHOFF (Zagreb)
Mi kažemo: Madonna, Michael Jackson, Kim Wilde, Rick Astley, Cindy Lauper, Duran Duran, Samantha Fox, Bonnie Tyler, Ace Of Base, 2 Unlimited, Snap!, Culture Beat, Dr. Alban, Haddaway, La Bouche, C+C Music Factory, E-Rotic, DJ David Hasselhoff,...

Vi kažete: novi Dirty Dancing! DJ David Hasselhoff vas još jednom vraća u zlatne 80e. Dođite i saznajte zašto je od 2004. Dirty Dancing na glasu kao najluđi 80s + 90s smash hit party u gradu!

Povodom Dana žena koji je bio prije dva dana (08.03.), prvih 20 cura imaju free upad. Ta-daaa!:)

http://www.facebook.com/events/248035345283579/

upad: 20 KN do ponoći, 30 KN nakon ponoći

akcija: Prvih 30 ljudi koji na dan događaja do 18 sati pošalju e-mail sa osobnim podacima (ime i prezime) na freeupad@mochvara.hr dobivaju free upad.
extra: Prvih 10 koji osvoje free upad dobivaju i po 2 bona za free piće!

Dobitnike saznajte na www.mochvara.hr/dobitnici

promo guy // 05/03/2012

Share    

> njuz [last wanz]

cover: Diskont TV no.24 - POCKET PALMA

Diskont TV no.24 - POCKET PALMA

| 24/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Frenkie najavio svoj deseti album

Frenkie najavio svoj deseti album "Manifest"

| 23/04/2024 | ivana |

>> opširnije


cover: KEKAL počinje s akustikom kao K432

KEKAL počinje s akustikom kao K432

| 22/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Mater Dolorosa", četvrti album MÓÐIR u ovoj godini

| 20/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Centaurus A Galaxy", još jedan video s hvaljenog albuma KING UBU

| 18/04/2024 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*