home > njuz > Metalfest Croatia Puntamika, Zadar - 2.-05.06.2012.

kontakt | search |

Metalfest Croatia Puntamika, Zadar - 2.-05.06.2012.

Ulaznice za Metalfest Open Air Croatia 2012 (www.hr.metalfest.eu) se po cijeni od 359 kuna/49 eura (plus pretprodajna naknada) mogu kupiti još samo dva dana.

Kraj veljače donosi posljednju prigodu da se ulaznice za Metalfest kupe po nižoj cijeni od 359 kuna/49 eura, jer će od 1. ožujka njihova cijena biti 389 kuna/54 eura (plus pretprodajna naknada). Stoga, iskoristite prigodu i nabavite svoju ulaznicu - odmah i sada.

Kupnjom ulaznice osigurava se nazočnost velikom metal događaju, na kojem će nastupiti impresivan broj izvođača, koje će predvoditi velikani svjetske metal scene kao što su Megadeth, Fear Factory, W.A.S.P., Kreator, Blind Guardian, Hypocrisy, Behemoth, Vader, In Extremo, Dark Tranquillity, Moonspell i mnogi drugi. Ali isto tako i savršenom mjestu za spoj uživanja u glazbi i idealnom odmoru. Zašto ? Da bi dobili cjeloviti odgovor, upoznajmo se pobliže s festivalskom lokacijom, kampom, smještajem i s gradom domaćinom.

LOKACIJA (http://www.hr.metalfest.eu/area.html)

Metalfest Croatia održat će se na poluotoku Puntamika, koji je sastavni dio Zadra i s tri je strane okružen morem, što ga čini jedinstvenim festivalom u Europi. Puntamika se nalazi u neposrednoj blizini turističkog naselja Borik, nekoliko kilometara od najužeg centra Zadra s kojim je povezana čestim gradskim autobusnim linijama. Festivalski prostor je okružen morem, kamenitim i šljunkovitim plažama idealnim za kupanje i izležavanja uz ispijanje koktela, a unutar prostora posjetitelji će imati niz sadržaja, kojima će moći pokriti sve svoje dnevne potrebe.

Kamp, autobusna stanica, hoteli, hostel, apartmani, plaže, bankomati, parkirališta, benzinska crpka, trgovine i svi potrebni sadržaji u neposrednoj su blizini festivala i treba se pješačiti maksimalno 10 minuta do bilo kojeg navedenog sadržaja.

KAMP (http://www.hr.metalfest.eu/camp.html):

Cijena kampa za 250 najbržih posjetitelja (Early Bird) je 100 kuna (15 €), idućih 1550 platit će 160 kuna (22 €), a ostali plaćaju regularnu cijenu kampa. U sve cijene uključena je i boravišna taksa, a zbog plaćanja kampa, koji ima potpunu opremljenost, cijene ulaznica za Metalfest Croatia niže su od cijena ulaznica ostalih festivala.

Spomenute cijene kampa odnose se na četiri noćenja (2., 3., 4. i 5. lipnja + pola dana 6. lipnja), a mjesta se mogu rezervirati na ante.pavin@campingborik.com, a vše detalja dostupno je na www.campingborik.com ili na 060 666 666 (za pozive iz Hrvatske). Posjetitelji s trodnevnom festivalskom kamping ulaznicom u kamp mogu ući u subotu, 2.06. 2012. u 10 sati ujutro, a napuštaju ga najkasnije u srijedu, 6.06. 2012 do 18 sati. Za sve koji su kupili festivalsku ulaznicu + kamping kartu, svaki dodatni dan boravka ili dan boravka u danima prije festivala naplaćuje se po tekućoj cijeni kamping prostora plus boravišna taksa jedan euro za odrasle i 50 centi za djecu.

Festivalski kamp fizički je odvojen od festivalskog prostora oko 300 metara i nalazi se unutar obližnjeg hotelskog kompleksa 'Borik'. U kamp prostor može se unositi hrana i piće, limenke, plastične boce, kante i tetrapaci dozvoljeni su bez ikakvog ograničenja, zabranjen je unos staklenih boca na cijeli kamping i festivalski prostor, a korištenje kampa je po pravilniku vlasnika.

Kamp je vrhunski opremljen, nositelj je međunarodnog priznanja 'Plava zastava', 50-ak metara udaljen od autobusne stanice, sadrži restoran, bar, suvenirnicu, supermarket, mesnicu, u blizini se nalazi apoteka, popločana je, stjenovita i šljunčana plaža, a tu su i tuševi i umivaonici sa toplom vodom, WC klasični, plus oni prilagođeni osobama s posebnim potrebama…

OSTALI SMJEŠTAJ (http://www.hr.metalfest.eu/accomodation.html):

Festivalski partneri Metalfesta Hrvatska (http://www.hr.metalfest.eu/accomodation.html) osigurali su najpovoljniji smještaj u Zadru, bilo da se radi o apartmanima, hotelima, hostelima ili kampu. Zadar je hrvatska turistička hit-destinacija i već sada je teško dobiti smještaj, pa smo se zbog toga pobrinuli da na vrijeme osiguramo sve što vam treba. Smještajni kapaciteti bookiraju se direktno preko naših partnera, koje vam u navodimo u nastavku teksta.

Agencija Terra travel - apartmanski smještaj (http://www.terratravel.hr)

Falkeinsteiner - hotelski smještaj (http://www.falkensteiner.com/de/hotel/borik)

Hostel ferijalnog saveza Hrvatske - Youth hostel (http://www.hfhs.hr/en/hostels/zadar-youth-hostel-407)


ZADAR (http://www.tzzadar.hr)

Zadar je grad iznimne povijesti i bogate kulturne baštine, grad turizma, a posebnost je njegova neodoljivost za poštovatelje i ljubitelje povijesnih spomenika, umjetnike, turiste, koji se mogu diviti kulturnim baštinama. Zadar je grad-spomenik, okružen povijesnim zidinama, riznica arheološkog i spomeničkog bogatstva iz antičkih i srednjovjekovnih vremena, renesanse i mnogih suvremenih arhitektonskih dostignuća, kao što su prve morske orgulje na svijetu.

Smješten u samom srcu Jadrana, Zadar je urbano središte sjeverne Dalmacije kao administrativni, gospodarski, kulturni i politički centar regije s 75.000 stanovnika. Obala je osobito razvedena, otoci i netaknuta priroda primaljivi su mnogim nautičarima, arhipelag broji 24 veća i oko 300 manjih otočića i hridi, u okolici se nalaze tri Parka prirode (Telašćica, Sjeverni Velebit i Vransko jezero), te pet nacionalnih parkova (Paklenica, Plitvička jezera, Kornati, Krka i Velebit) koji svrstavaju Zadar i njegovu okolicu u sam vrh Hrvatske turističke ponude.

Zadar je grad u kojem su ostavljeni veliki pješački prostori, i uz korištenje vodiča hod po kamenim ulicama postat će šetnja kroz povijest, ali i doživljaj suvremenog života. Kada se umorite, pokušajte se odmoriti u jednom od brojnih restorana, slastičarnica ili kafića, koje se mogu pronaći u gastro ponudi.

Do Zadra je lako doći kopnom, morem i zrakom, prometnom infrastrukturom je izravno spojen s ostalim većim gradovima Republike Hrvatske, kao što su Zagreb, Rijeka, Split ili Dubrovnik, s iznimnim smještajem i suvremenim uslugama brojnih marina. Bilo koji način se odabere za dolazak do Zadra, prirodne ljepote krajolika neće nikoga ostaviti ravnodušnim.



Ulaznice - JOŠ SAMO 2 DANA PO 359 KUNA/49 EURA:

Cijena ulaznica (http://www.hr.metalfest.eu/tickets.html) do 29.02.2012. je 359 kuna/49 eura, a od 1. do 31. ožujka koštat će 389 kuna/54 eura (plus pretprodajna naknada na istaknute cijene). Dostupne su i u sustavu Eventim na području Hrvatske i Slovenije, bilo putem Interneta (www.eventim.hr, www.eventim.si) bilo na prodajnim mjestima čije su lokacije navedene na spomenutim web adresama. Na području Srbije ulaznice se mogu kupiti preko sustava Gigstix (http://gigstix.com).



Metalfest-ticket

Od 1. - 30. travnja ulaznice će koštati 429 kuna (59 €), od 1. svibnja do 1. lipnja 469 kuna (64 €), plus pretprodajna naknada, dok će na blagajni festivala koštati 639 kuna (89 €).



www.metalfest.eu

www.hr.metalfest.eu

www.facebook.com/metalfest.hr



EARLY BIRD FAN PACK KOJI SE SASTOJAO OD MAJICE KAKVA NEĆE BITI DOSTUPNA NA FESTIVALU I ULAZNICE, TE BIO LIMITIRAN NA 1000 KOMADA RASPRODAN JE ZA DVA TJEDNA, NAKON ČEGA JE DODANO JOŠ 250 ISTIH KOMPLETA, KOJI SU TAKOĐER RASPRODANI ZA NEKOLIKO DANA.

promo guy // 27/02/2012

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Slijepi duh" u akustičnoj izvedbi bjelovarskog kantautora Fyu

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album

Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album "Everyone Else Is OK"

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Supercluster" novi singl i video THOT

| 25/03/2024 | terapija |

>> opširnije


cover:

"Broken Beauties" improvizirani dark-jazz dueta LIL

| 24/03/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Kad imamo mirne glave" novi album TIDAL PULL

| 22/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


> chek us aut!
> izdvojeno
Line-up Metalfest Croatia 2012:
------------------------------------

MEGADETH (www.megadeth.com) Metalfest nastupi festivalska exskluziva u 2012.
W.A.S.P. (www.waspnation.com) 30th Anniversary Show!
FEAR FACTORY (http://www.fearfactorymusic.com)
DARK TRANQUILLITY (www.darktranquillity.com)
IN EXTREMO (www.inextremo.de)
BLIND GUARDIAN (http://wwwb.lind-guardian.com)
KREATOR (http://www.kreator-terrorzone.de) Metalfest nastupi festivalska exskluziva u 2012.
BEHEMOTH (www.behemoth.pl)
HYPOCRISY (http://www.hypocrisy.tv) Metalfest nastupi festivalska exskluziva u 2012.
MOONSPELL (http://www.facebook.com/moonspellband)
GRAND MAGUS (www.grandmagus.com)
VADER (www.vader.pl)
DEATH ANGEL (www.deathangel.us) - izvode "The Ultra-Violence" album
LEGION OF THE DAMNED (http://www.legionofthedamned.net/2011)
SEPTICFLESH (http://www.septicflesh.com)
FLESHGOD APOCALYPSE (http://www.fleshgodapocalypse.com)
ENSIFERUM (http://www.ensiferum.com)
BRAINSTORM (www.brainstorm-web.net)
ALESTORM (www.alestorm.net)
POWERWOLF (www.powerwolf.net)
STEELWING (www.myspace.com/steelwing)
HATE (http://www.hate-metal.com)
LAKE OF TEARS (www.lakeoftears.net)
TRIPTYKON (www.triptykon.net)
GRAVEWORM (www.graveworm.de)
FUELED BY FIRE (www.facebook.com/FueledByFireOfficial)
SKULL FIST (http://www.facebook.com/skullfisted)
NEXUS INFERIS (www.myspace.com/nexusinferis)
EMERGENCY GATE (www.emergency-gate.de)
HUNTRESS (http://huntresskills.com)
BEHOLDER (http://www.facebook.com/beholderuk)
RE-ARMED (http://www.facebook.com/rearmed)
ASHES YOU LEAVE (www.ashesyouleave.org)
COLD SNAP (www.cold-snap.com)
EVIL BLOOD (http://www.myspace.com/evilbloodthrashmetal)
RISING DREAM (www.rising-dream.net)
RAPID STRIKE (http://www.facebook.com/rapidstrike)
BREZNO (www.myspace.com/breznospace)
KELLER (www.keller-metal.com)
DOOMED (www.myspace.com/doomedband)
INMATE (www.inmate-band.com)
E.N.D. (www.myspace.com/endzadar)
INFERNAL TENEBRA (www.infernaltenebra.com)
INSANE (www.insanemusic.hu)
UNINVITED (www.myspace.com/uninvitedcro)
MEPHISTOPHELIAN (www.myspace.com/mephistophelian)
TOXICDEATH (www.toxicdeath.com)
GORTHAUR'S WRATH (www.gorthaurs-wrath.com)
DECONTROLLED (www.myspace.com/decontrolledband)
INVERTED PUSSYFIX (http://www.myspace.com/invertedpussyfix)
> last [10] @ terapija.net

well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*