home > njuz > Ulaznice za INmusic festival 2012 u prodaji od petka!

kontakt | search |

Ulaznice za INmusic festival 2012 u prodaji od petka!

Ulaznice za sedmi po redu INmusic festival koji će se održati 29. i 30. lipnja 2012. godine, već tradicionalno na jarunskom Otoku hrvatske mladeži, u prodaji će se naći u petak, 10. veljače! Cijena festivalske ulaznice koja vrijedi za sve dane održavanja festivala iznosit će 290 kuna i to do 18. travnja, dok će cijena festivalskih ulaznica od 19. travnja pa do samog održavanja festivala iznositi 340 kuna.
Kamperske ulaznice će se naći u prodaji nešto kasnije, no i dalje će se moći kupiti po izuzetno povoljnoj cijeni od 150 kuna, dok će dnevne ulaznice biti u prodaji isključivo na blagajni festivala.

Ulaznice za INmusic festival 2012 bit će dostupne u svim Tisak Media centrima u Hrvatskoj!

Najava idućih potvrđenih izvođača uslijedit će već kroz nekoliko dana, dok će najava čitavog line upa ovogodišnjeg INmusic festivala, kao i do sada, uslijediti tijekom idućih mjeseci. Do sada svoj dolazak na INmusic festival potvrdio jedan od najboljih švedskih rock bendova - MANDO DIAO.

*****************
Cijena ulaznica INmusic festival 2012:
Festivalska ulaznica (za dva dana):
290 kn 10.02. - 18.04.2012.
340 kn 19.04. - 29.06.2012.
Dnevna ulaznica* (29. ili 30.06. 2012.):
300 kn
*Dnevne ulaznice bit će dostupne isključivo na blagajni festivala na dane održavanja po jedinstvenoj cijeni od 300 kn.
Kamperska ulaznica:
150 kn
Kamperska ulaznica vrijedi isključivo uz festivalsku ulaznicu.
Online prodaja ulaznica:
www.ticketpro.hr
*************

The Cranberries potvrdili nastup na INmusic festivalu 2012!

Jedan od najvažnijih rock bendova posljednja dva desetljeća, The Cranberries, potvrdili su nastup na INmusic festivalu 2012! Ono što ih je proslavilo i dovelo u centar pažnje i vode mainstreama bio je definitivno mega-hit "Zombie" koji je tjednima držao poziciju broj jedan na mnogobrojnim svjetskim glazbenim ljestvicama. U tom momentu postali su, uz U2, jedan od najvažnijih svjetskih rock bendova koji dolaze iz Irske.

Okupili su se još 1989. pod nazivom "The Cranberry Saw Us", da bi kasnije skratili naziv benda jednostavno u "The Cranberries". Godine 1993. izdaju debi album "Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We" koji je dobio manju pažnju publike i kritike, no tek ih je izdavanje njihovog drugog albuma "No Need To Argue" na kojem se nalazi i veliki hit "Zombie" lansirao u zvjezdani mainstream, a album je dosegao dijamantne i platinaste naklade diljem svijeta. Osim mega hita "Zombie", Cranberriesi su autori još niz hit singlova koji već godinama vladaju glazbenim eterom i polako postaju evergreeni, poput "Linger", "Dreams", "Salvation", "Animal Instinct", "Ode to my Family", "Just My Imagination", Promises", "When You're Gone", "Ridiculous Thoughts"... Izdali su 5 albuma, svirali su zajedno sa Rolling Stonesima i i AC/DC na turnejama, a ove godine nas očekuje njihov šesti studijski uradak "Roses". Posljednjih godina članovi Cranberriesa bavili su se pojedinačnim projektima, no došlo je vrijeme kada su poželjeli ponovno svirati i snimati zajedno, kako je nedavno obznanila karizmatična pjevačica jedinstvena glasa Dolores O'Riordan.

Nakon čitavog desetljeća, The Cranberries se sada vraćaju s novim albumom "Roses" koji će biti objavljen 27. veljače. Album broji jedanaest pjesama, a producirao ih je njihov stari prijatelj i producent Stephen Street koji je poznat po produkciji albuma bendova poput The Smiths, Blur i Kaiser Chiefs. Uz Mando Diao, The Cranberries su drugi potvrđeni izvođači na INmusicu 2012, a publika će pjesme sa novog albuma moći premijerno poslušati na glavnoj pozornici INmusic festivala!

Diskografija

Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We? (1993)
No Need to Argue (1994)
To the Faitful Departed (1996)
Bury the Hatchet (1999)
Wake Up and Smell the Coffee (2001)
Roses (2012)

promo girl // 09/02/2012

Share    

> njuz [last wanz]

cover: DVA OSAM - Otvorenje kluba i program u prosincu

DVA OSAM - Otvorenje kluba i program u prosincu

| 02/12/2021 | promo guy |

>> opširnije


cover: Edicije Božičević - noviteti

Edicije Božičević - noviteti

| 02/12/2021 | robert tabula |

>> opširnije


cover: Nemeček izbacio novi album.

Nemeček izbacio novi album.

| 02/12/2021 | promo guy |

>> opširnije


cover: MUZIKA.HR čestita Terapiji 20. rođendan

MUZIKA.HR čestita Terapiji 20. rođendan

| 30/11/2021 | terapija |

>> opširnije


cover: STEVAN PIVNIČKI (AcidFather) čestita Terapiji 20 godina

STEVAN PIVNIČKI (AcidFather) čestita Terapiji 20 godina

| 30/11/2021 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*