home > njuz > Hard Place - strana gostovanja

kontakt | search |

Hard Place - strana gostovanja

Hard Place je upravo proslavio svoj prvi rođendan (uz veliki party) i u želji da zaista bude "Biggest Little Rock Club In Town" sa ponosom predstavlja Vam brojna inozemna gostovanja u slijedećih nešto više od mjesec dana. Raznorodni bandovi iz raznih zemalja obogatit će program Hard Place-a i nadamo se pokazati našim vjernim posjetiteljima (i ostalim namjernicima) da postoji gomila kvalitetnih "malih" bandova na koje treba obratiti pažnju.
Nakon gostovanja izvrsnih Greg Kocha (U.S.A.), Tokyo Sex Destruction (Spain), Noughty Whisper (Italy), Bombaj Štampe (BiH), Mike Zita (U.S.A.), Kellie Rucker (U.S.A. - Italy), Goribora (Srbija), Lord Bishop Rocks (U.S.A.-Njemačka), Eddie Spaghettija (U.S.A.), Sean Carneya & Omar Colemana (U.S.A.) i Peter Krajczara (Mađarska) u prvoj godini našeg rada, nastavljamo sa bandovima iz Austrije, Amerike, Škotske, Belgije i Engleske.

DOM FOMULARO (U.S.A.) - Bubnjarska radionica @ 12/10/2011

Dom Famularo, jedan od najboljih bubnjara današnjice dolazi u Zagreb. U suradnji s Megamuzikom 12. listopada 2011. u 17 h održat će bubnjarsku radionicu u Hard place-u u Šubićevoj 55. Ukoliko ste bubnjar ili to tek želite postati, prilika je to koju ne smijete propustiti! U bubnjarskom svijetu ga nazivaju "globalni ambasador bubnjanja". Ono što ga izdvaja od ostalih prvoklasnih bubnjara su izuzetne instruktorske vještine. Naime, Dom Famularo poznati je motivacijski govornik i bubnjar od kojeg su učili neki od najboljih rock i jazz bubnjara. Bubnjeve svira od svoje 11 godine a već sa 12 je postao profesionalac. Već 30 godina jedan je od najtraženijih privatnih instruktora. Časopis "Modern drummer" ga je 2005. i 2006. proglasio za "Best Clinician" (predavač) a časopis "DRUM!" mu je istu titulu dodijelio 2006. godine. Poznat je po svojoj "open hand" tehnici bubnjanja i po razvijenim online tečajevima učenja.

Mali preview Dom Famularove vještine i užitka bubnjanja


OVERALLS (Austrija) @ 15/10/2011

Po prvi puta u Hrvatskoj nastupaju veseli i žestoki dečki iz Austrije - Overalls. Kako ime kaže oni su u "mandurama"! Ne, to nije još jedan obični rock band, to je nezaboravno live iskustvo! Utjecaji rocka, metala, punka, ali i popa i funka čuju se u glazbi Overallsa, a njihovi koncerti su žestoki i zabavni. Žestoki rifovi, pulsirajući bas, udarajući ritmovi i vokali koji idu od šapta do vriska i neprestano skakanje po stageu garantiraju Vam jedinstveni koncertni show. Overalls su čista energija! Provjerite u subotu 15.10. na njihovom prvom hrvatskom koncertu ekskluzivno u Hard Place-u. Upad free!

DEEP RED SKY (Engleska) @ 20/10/2011

Po prvi puta u Hrvatskoj gostuje Škotski band THE DEEP RED SKY. Ova četvorka iz Edinburgha "proizvodi" jedinstvenu indie/alternativnu glazbu, a utjecaji koji se čuju stižu od škotskih bandova Frightened Rabbit, The Twilight Sad i Biffy Clyro. Jamie Craighead (guitar/vocals), Scott Cousins (bass) and John Alexander (drums/percussion) osnovali su band 2010 nakon raspada njihovog prijašnjeg banda The Breech koji su u više navrata bili proglašeni najboljim live bandom bez ugovora za album. Dodali su Alan Martina na klavijaturama i back vokalu i krenuli u traženje vlastitog zvuka. Zanimljive harmonije kombinirane sa melodičnim bas linijama, gitarskim fifovima i pulsirajućim bubnjevima kreirale su emotivni zvučni zid koji ćete imati priliku provjeriti po prvi puta u Hrvatskoj u četvrtak 20. listopada u klubu Hard Place. Njihov upravo objavljen EP "The Job. The Flat. The Girlfriend." možete provjeriti na njihovim stranicama http://www.thedeepredsky.com Navodno su njihovi live nastupi puni energije pa evo prilike da to provjerite u Hard Place-u od 20 sati uz besplatan ulaz! Dobri duh rock'n'rolla vas časti

DEEP RED SKY


DRIVING DEAD GIRL (Belgija) @ 31/10/2011

Po prvi puta u Hrvatskoj nastupaju Driving Dead Girl iz Belgije. Doktor ih je primio u ordinaciju sa nalazom koji kaže "mix from Jon Spencer in his Blues Explosion, Roy Orbison on speed and The Cramps if they were still alive!" Možete li poželjeti nešto bolje za Helloween!? Još ako dodamo da je ulaz besplatan i da maske nisu obavezne!

THE COMPUTERS (U.K.) @ 03/11/2011

Izvrstan garage, soul, punk'n'roll band iz Engleske po prvi puta u Hrvatskoj! Na turneji su sa Good Charlote i The Subways, a kritičari im predviđaju svijetlu karijeru. Provjerite ih dok su još mali! I naravno, upad je free!

Music is dead


EXPERIMENTAL TROPICAL BLUES BAND (Belgija) @ 06/11/2011

Po prvi puta u Hard Place-u fenomenalni Belgijski band EXPERIMENTAL TROPICAL BLUES BAND! Experimental Tropical Blues Band su rock/blues/punk, a ove godine su izdali odličan novi album koji je producirao JON SPENCER!!! Uz produkciju Spencer ih je poveo i kao predgrupu na svoju Europsku turneju jer su mu se svidjeli njihovi energični nastupi. Nakon turneje snimili su pjesmu "Mexico dream Blues" za kultni punkerski film EX DRUMMER. Kako je njihova karijera u usponu tako su svirali na festivalu SXSW u Austinu i oduševili američku publiku. Belgijski The Experimental Tropic Blues Band, koji sa svojim ekspresivnim punk rockovskim pristupom demoliraju europske klubove od 2000.g. Ovaj razvratni, egzibicionistički trio sastavljaju bubnjar Devil D'Inferno, gitarist i "vrištač" Dirty Wolf, te drugi gitarist Boogie Snake. Njihov privijenac "Hellelujah" pokupio je dobre kritike i osigurao im mnogo svirki. Bili su na turneji "Ex- drummer tour" zajedno sa bandom Millionnaire, sa kojom su osvojili mnogobrojne europske bine. Na toj turneji je trojka obišla sve kutke Europe i pri tome imala probleme sa čuvarima reda i zakona zbog previše eksprestivnog pristupa na koncertima. Ti problemi ih nisu zaustavili već su im ulili više hrabrosti i doveli do snimanja drugog albuma "Captain Boogie!". Njihovo seciranje bluesovske prošlosti provučeno je kroz punk rock stav i odsvirano sa neposrednim, inovativnim rockerskim zvučnim udarom. Ako Vas zanima kako zvuče njihovi uzori, kao na primjer Bo Diddley, Alan Vega, The Cramps, Andre Williams ili čak Blind Willie Johnson, u najbrutalnijoj izvedbi ne smijete propustiti njihov koncert na koji je ulaz besplatan.

EXPERIMENTAL TROPICAL BLUES BAND (Belgija)

promo girl // 06/10/2011


PS: IZDVAJAMO IZ PONUDE:
AKCIJA LISTOPAD - Ožujsko, ožujsko limun, ožujsko jabuka 0,5 = 10 kn!!!
Svaki četvrtak Pelin party 03 = 5 kn
Svaki petak Vodka party 03 = 5 kn
Svake subote Medica party 03 = 5 kn
Share    

> njuz [last wanz]

cover: Diskont TV no.24 - POCKET PALMA

Diskont TV no.24 - POCKET PALMA

| 24/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Frenkie najavio svoj deseti album

Frenkie najavio svoj deseti album "Manifest"

| 23/04/2024 | ivana |

>> opširnije


cover: KEKAL počinje s akustikom kao K432

KEKAL počinje s akustikom kao K432

| 22/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Mater Dolorosa", četvrti album MÓÐIR u ovoj godini

| 20/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Centaurus A Galaxy", još jedan video s hvaljenog albuma KING UBU

| 18/04/2024 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*