home > njuz > THE STREETS obogatili lineup T-Mobile INmusica!

kontakt | search |

THE STREETS obogatili lineup T-Mobile INmusica!

The Streets je najnovije potvrđeno ime koje se pridružuje dosad objavljenom lineupu T-Mobile INmusic festivala. Nakon što je prije samo mjesec dana izdao svoj posljednji album, zajedno s viješću o povlačenju s glazbene scene, britanski reper Mike Skinner, aka the Streets, kreće na svoju oproštajnu turneju u sklopu koje će jedan od koncerata održati upravo na T-Mobile INmusicu.

Ovaj reper, glazbenik i producent iz Birminghama prepoznatljivog naglaska, na britanskoj se glazbenoj sceni predstavlja sa singlom Has It Come to This koji mu 2000. izdaje diskografska kuća Locked On, poznata po suradnji s izvođačima kao što su Artful Dodger i Craig David. The Streets uskoro snima i prvi album Original Pirate Material, koji zahvaljujući savršenoj produkciji i kvalitetnim tekstovima koji reflektiraju život moderne britanske generacije, zauzima posebno mjesto unutar UK garage scene. U razmaku od nekoliko godina slijede albumi A Grand Don't Come For Free, The Hardest Way to Make an Easy Living i Everything is Borrowed, koji odišu zanimljivim produkcijskim kombinacijama UK garagea, hip hopa i elektronike kao i Skinnerovim upečatljivim i britkim osvrtima na svakodnevne životne teme.

Početkom ove godine, the Streets izdaje svoj peti, a ujedno i posljednji album "Computers and Blues", koji, prema ocjenama kritičara, predstavlja još jedan u nizu njegovih briljantnih uradaka i kojim se na najbolji mogući način oprašta od glazbenog svijeta, stoga će njegov skorašnji nastup u Zagrebu obradovati raznovrsnu publiku T-Mobile INmusic festivala.

Diskografija:

Original Pirate Material (2002.)
A Grand Don't Come for Free (2004.)
The Hardest Way to Make an Easy Living (2006.)
Everything is Borrowed (2008.)
Computers and Blues (2011.)

promo girl // 15/03/2011

Share    

> njuz [last wanz]

cover: DVA OSAM - Otvorenje kluba i program u prosincu

DVA OSAM - Otvorenje kluba i program u prosincu

| 02/12/2021 | promo guy |

>> opširnije


cover: Edicije Božičević - noviteti

Edicije Božičević - noviteti

| 02/12/2021 | robert tabula |

>> opširnije


cover: Nemeček izbacio novi album.

Nemeček izbacio novi album.

| 02/12/2021 | promo guy |

>> opširnije


cover: MUZIKA.HR čestita Terapiji 20. rođendan

MUZIKA.HR čestita Terapiji 20. rođendan

| 30/11/2021 | terapija |

>> opširnije


cover: STEVAN PIVNIČKI (AcidFather) čestita Terapiji 20 godina

STEVAN PIVNIČKI (AcidFather) čestita Terapiji 20 godina

| 30/11/2021 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*