home > njuz > NOVE GODINE zato dolaze... Vol 1.

kontakt | search |

NOVE GODINE zato dolaze... Vol 1.

Aquarius @ 22h

Doček Nove godine 2011. u klubu Aquarius biti će sve osim standardnog i običnog, jer vas očekuje najtraženiji elektronski produkcijski dvojac na svijetu- THE SHAPESHIFTERS!!!
Nakon punih godinu dana, ova dva muzička znalca koje prozivaju dance fenomenom današnjice, ponovo gostuju u zagrebačkom klubu Aquarius. Miljenici domaće publike ovoga puta priredili su ekskluzivni novogodišnji set koji će trajati punih 6 sati!
Deset, devet, osam.... i Shiftersi kreću sa svojom svečanom svirkom, koja će trajati sve do jutarnjih sati Nove nam, 2011!
Ovo je nastup koji nipošto ne smijete propustiti, s obzirom da će Shiftersi po prvi puta svirati i starije klasike, a to će zasigurno biti izvrsno u kombinaciji s njihovom novijom i modernom produkcijom.
Očekuje vas puno kvalitetne klupske glazbe, ekstra vizualiteti - light efekti, plesačice, konfeti - a sve to zajedno garancija je nezaboravnog dočeka!
A za one najenergičnije i najustrajnije, službeni after party je u klubu Mungos+Kashina.

THE SHAPESHIFTERS (Nocturnal Groove, Defected, UK)
-exclusive 6h dj set-
warm up: Robi Sliva
extras: dance support by Showgirls / video projections/ confetti cannons

cijena karte: 200kn u predprodaji

pretprodajna mjesta: Cd Shop Aquarius (Varšavska), Transport Footwear dućani (Importanne, Gajeva, City Centar One), Rockmark(Berislavićeva 13), blagajna kluba, te sustav eventima (www.eventim.hr)

Official After Party @ Mungos+Kashina
[  ]

AKC Medika @ 20h

Malo vas zna da je Medika prije 2 mjeseca bila na kulturnoj razmjeni sa bogatom zemljom na zapadu. Još manje vas zna kakvi smo bili tamo. Dio koji se tiče vas je da taj izlet sad dolazi na naplatu jer švicarci nam stižu u velikom broju zabavljati vas i izluditi nas za doček Nove Godine..
Švicarska banda se sastoji od mnoštva video umjetnika, performera, sira, disko pank i street pank bendova te moćnog moćnog soundsytema. A moćan DIGITRON SOUND SYSTEM imamo i mi, također i moćnu sobu gdje je najbolje od plesne elektronike izabarao PISTOLERO team, Live floor gdje ćete osim uživancije u švicarskim elektro i punk bendovima moći zaplesat i uz njihove DJe te domaćeg voditelja stagea DJ GYROSa te CHAKKA ROOM gdje će vladati lokalni rezidenti uz Funky, Reggae, Dub i Dancehall. I ne manje bitno - Švicarsko - Domaća VJ ekipa što će rezultirati mnogim zidovima obojanih videom i jos više frikova koji zure u iste. Ima da poludite - raspadi iz AKC Medika već jesu!

@ Električna SIVA soba: DUBSTEP / TECHNO / BREAKBEAT / PSY-TRANCE
DJs:
yAn! [Zoom / Switzerland]
Dser [Audioactivity / Switzerland]
Jan Becele [Trip To Zion / DubstepKlub]
Akira / Zmayo / Pelks / Kirg [Pistolero DJs]
+ VJing

@ KLUB: INTERNATIONAL DUB MEETING 7
Digitron Sound System meets O.B.F.
Ponovo nam u goste dolaze OBF, jedan od najboljih dub sound systema općenito, ovog puta sa svojim sound systemom!! Znači dva sound systema u klubu, zemljotresni bass na dvije strane, prava poslastica za svakog duboljubca/duboljupku!! Digitron sound system hosta još i Violin Bwoya(UK/PL), jednog od najboljih mladih nada dub producenata/muzičara!!! Istinska večer kvalitetnih dubova iz vlastitih produkcija, moćan bass i jedna dub extravaganza koja se ne propušta.

@ JAZZ: Chess and Swiss ROOM > STREET PUNK DISCO LIVE
FAUTE DE FRAPPE (Ženeva)
Oi street punk!
GHETTO BLASTER (Ženeva)
Elektro punk!
*** Prije i nakon koncerta, u rasponu od ex-Yu pop rocka, do funka, panka, folka, cajki i sličnog sludit će vas: DJ Vince (Ženeva), DJ Plonk (Ženeva), DJ Mike (Ženeva), DJ Gyros (Ženeva)

@ CHAKKA'S ROOM predstavlja: Nova Godina Sirotinjske Zabave
Nove Godine su vrijeme darivanja, vrijeme blagostanja i roditeljske ljubavi. Ništa od toga nećete dobiti ni ovaj put jer pare nisu problem, para nema. Djed Božičnjak je obična sindikalna prevara za djecu jer se svaki paket poklonjen vama odbija od plaće i glave vaših umornih roditelja. Znamo da niste bili dobri, da ste lagali, krali, opijali se i vodili ljubav na hladnom betonu. Sve to možete ostaviti u godini koja lagano ističe u zaborav. Nova Godina sirotinjske zabave tek počinje, a prošlu pokušajmo zaboraviti zajedno uz prijatelje, sir, vojnu muziku i neobavezan sex na dvosjedu birtije...
Za nekolicinu sretnih muziku će birati: Tomi (Rondo Che), Shango (Kingston), Chakka (AKC Crew), Monkey Tunes (BINZ Crew)le, Maya (Trip to Zion) dub/punky/stepaz
++++++++++++++
VIDEO ART
VJ-ing je sastavni dio Le Zoo-a u Genevi od 2002. godine. Zoo je jedan od rijetkih udruga (prostora) koja vodi računa o VJingu u istoj mjeri kao i muzičkom programu. Kroz Zoo su prošli mnogi svjetski i domaći VJ-i, a uveliko je u tome pomogao i Mapping festival koji je osnovan od strane Zoo-a, a koji se kasnije povezao s ekipom modul8 . U Zagreb nam stižu:
ILAN KATIN: decripticon: resident vj u Zoou, radi za modul8, specijaliziran u live video performansu, ilustacijama, animacijama, dio je crew-a Lance blisters.
DELFINE DEPRES: la loutre: dio kolektiva audioactivity, aktivni član Zoo-a za koji bookira VJ-e + resident u Zoo-u. Što se tiče vizualizacija radi s videom, završila art-media na Head genève.
JESSICA CHAMPLAINE: gertrude tuning: dio audiovizualnog kolektiva Argent sale; vizualizacije, video, crteži, ilustacije, resident VJ u Zoo-u.
IVANA HURCAK-PAVLAKOVIĆ: ivy: aktivna članica Zoo-a, resident, booking vja za Zoo, studentica na vizualnim kominikacijama na Head genève, vizualizacije: grafika 2d i3d.
ADRIEN BOULANGER: tehničar i dio visual kolektiva u Zoo-u koji tamo radi sve video instalacije, član audioactivity kolektiva.
Osim video Švicaraca, ovdje će vas dočekati i domaća VJ ekipa što će rezultirati mnogim zidovima obojanim videom i jos više frikova koji zure u iste.

Od 20h do jutra; Ulaz 75kn pretprodaja/90 kn na upadu
PRETPRODAJA: PUNKT13, Ilica 14 (prolaz Lovački rog)
[  ]

HARD PLACE

Klub Hard Place organizira isprećaj Stare i doček Nove 2011. godine uz veliku rock'n'roll veselicu. U cijeni ulaza od 250 kuna imate neograničenu konzumaciju hrane i pića cijelu noć, zabavljat će Vas dva fenomenalna banda i rock D.J. Očekuje Vas i piće dobrodošlice, šampanjac u ponoć, gulaš oko trojke, jutarnja kavica, nagradna igra...sve što možete poželjeti. Broj ulaznica je strogo ograničen tako da nam svima bude ugodno.

Što se tiče hrane spremamo bogatu trpezu prepunu delicija (dobro biti će nešto i za vegetarijanceJ) od klasičnih mesnih veselja, preko raznoraznih salatica, sireva do kolača tako da će svako naći ponešto za sebe. Piće koje inače služimo u Hard Placeu biti će cijelu noć free u neograničenim količinama - od Jack Danielsa do Jane. Glazbeni program donosi dva sjajna banda - Yellow Submarine & Bad Mushrooms.

Yellow Submarine su poznati svim posjetiteljima zagrebačkih rock klubova jer su definitivno jedan od najboljih rock party bandova. Repertoar obuhvaća raspon od Elvisa do Free (i sve što možete zamisliti između) u nevjerovatno dobroj izvedbi Dude, Krune i Igora koja poziva na ples i pjevanje.
Bad Mushrooms su mladi band koji kao da je "ispao" iz 70-tih godina prošlog stoljeća. Oni su zaduženi za malo žešći dio glazbenog programa od Led Zeppelin i Deep Purple do Uriah Heep i Whitesnake.
Sve ono što Vam ne odsviraju Yellow Submarine i Bad Mushrooms nadoknadit će naš D.J. koji će između bandova svirati sve ono što volite i što Vas tjera na ples.
Ulaznice po cijeni od 250 kuna mogu se nabaviti samo na šanku Hard Place-a svaki dan od 18 - 02 sata i kupuju se na ime i prezime. (Dakle uz svaku ulaznicu ide ime i prezime njenog vlasnika kako bi znali sa kim ćemo dočekati Novu Godinu)

KSET

Nakon napornog tjedna KSET vas uvijek iznova uspijeva zabaviti svojim odličnim petkovnim Caffeom, a nakon naporne godine za vas je pripremio najbolji tulum za najbolji početak nove godine.

KSET vas poziva da u prigodno uređenom klubu ispratite ostatke dramatične 2010. godine i uđete u posve novu i divlju 2011.

Resident KSET Caffe DJ-i pobrinut će se za izbor starih i novih plesnih hitova od disco, oldies, funk, pop i rock glazbenih opredjeljenja. Pod svjetlima disco kugle očekuju vas sati i sati odlične glazbe i podij na kojem ćete moći pokazati vaše najbolje plesne pokrete. Uz ponoćni šampanjac nazdravite sa simpatičnom malom ili malim do vas, ukradite pokoji poljubac i vrtite se kao ploča kroz cijelu noć.

Osim otvorenog šanka s velikom ponudom primamljivih pića i čudesnih napitaka koje će za vas izmiješati naš koktel majstor osigurat ćemo i švedski stol s velikom ponudom ukusne hrane. Šuška se o svemu od grickalica i narezaka do umaka i salata.

Sve ovo za samo 180 kuna?! Da, upravo tako. Samo 180 kuna do Božića, a nakon njega 230 kuna stoga osigurajte svoj novogodišnji doček što prije na šanku KSET-a svaki dan od 9 do 16 sati od ponedjeljka 13.12.

Ostavite recesiju, naftne izljeve i neuzvraćene ljubavi u staroj godini, a u odličnoj atmosferi dočekajte novu.

Za više informacija obratite se na: nova-godina@kset.org

terapija // 15/12/2010

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Slijepi duh" u akustičnoj izvedbi bjelovarskog kantautora Fyu

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album

Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album "Everyone Else Is OK"

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Supercluster" novi singl i video THOT

| 25/03/2024 | terapija |

>> opširnije


cover:

"Broken Beauties" improvizirani dark-jazz dueta LIL

| 24/03/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Kad imamo mirne glave" novi album TIDAL PULL

| 22/03/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*