home > najawa > Balkan Connections @ Aquarius, 24/09/2010

kontakt | search |

Balkan Connections @ Aquarius, 24/09/2010

Aquarius poziva sve ljubitelje vrhunske elektronske glazbe da 24. rujna uz techno/house/progressive ritmove uživaju u odlično osmišljenom eventu i zabavi. Veliki party na dva floora predstavlja posebno izdanje programa "Play" koji je prepoznat zahvaljujući vrhunskoj elektronskoj glazbi, koja inspiraciju pronalazi u radu recentnih velikana elektronske glazbe. Istaknute hrvatske dj-snage (KIKI, NICK MILLY…) te cijenjeni gosti (ALEXANDAR - Beograd, Srbija i NIKOLA KUNICH - Bitola, Makedonija) na tragu Hernana Cattanea, Johna Digweeda, Carla Coxa, osigurat će vrhunski glazbeni užitak. Event se uz vrhunski program i dj-e ističe i iznimno kvalitetnom audio-vizualnom opremom koja će cijeli event podignuti na "viši nivo". Dobar provod je osiguran!

Program "Play - Finest Electronic Vibes" dijelom je zagrebačke klubske scene od prošle godine a karakterizira ga elektronska glazba po uzoru na velike svjetske zvijezde poput Hernana Cattanea, Johna Digweeda, Carla Coxa i mnogih drugih dj-a iz spomenutog glazbenog žanra. Nick Milly, tvorac koncepta i glavni organizator "Play" evenata, zajedno sa svojim kolegama nastoji u potpunosti predstaviti sve novitete i trendove s britanske elektronske scene kao i najnovija ostvarenja svih sličnih svjetskih autora moderne elektronske glazbe.

Rujansko izdanje programa "Play" pod nazivom "Blakan Connections" predstavlja house i techno glazbu s do sada najjačom postavom domaćih i stranih dj-a. Dobro poznati domaći dj-i (Kiki, N. Milly, I. Komlinović, Maminho, I. Petak) svojim izvedbama odavno su zaslužili reputaciju jednih od najboljih hrvatskih elektronskih glazbenih snaga. Dokaz tome je činjenica da iza svakoga od njih leži više od 15 godina radnog iskustva na klubskoj sceni, kao i dosljedno izgrađivanje osobnog stila te kvalitetnih elektronskih dj-setova. "Balkan Connections" predstavit će i predvodnike tech i progressive scene iz Srbije i Makedonije, iznimno cijenjene autore na domaćoj i inozemnoj elektronskoj sceni- Alexandra (Beograd, Srbija) i Nikolu Kunicha (Bitola, Makedonija). Njihovim nastupom organizator "Play-a" obogaćuje ponudu svojeg programa izlazeći iz okvira domaće dj-scene.
[  ]

Cijeli program održat će se na dva floora u klubu Aquariusu, u njegovom punom kapacitetu. Važno je naglasiti kako će Aquariusu samo za ovu priliku biti opremljen do sada najkvalitetnijim soundom, točnije s dodatnih 10 000 W. "Balkan Connections" će se moći pohvaliti i vrhunskom vizualizacijom osiguranom od strane kluba- video animacijama, dekoracijama, dimnim efektima klasičnih dim mašina te modernim CO2 uređajima, scannerima, laserima, moving headovima itd. S obzirom na vrstu glazbe, postizanje audio-vizualne kvalitete cijelokupnog eventa iznimno je važna kako bi posjetitelji u potpunosti osjetili vrhunske vibracije glazbe koje izvode dj-i. Vrhunski sound i najkvalitetniji dj-i te kreativne i moderne vizualizacije osigurat će iznimnu klubsku atmosferu te poseban doživljaj elektronskog glazbenog programa "Play-a".

"Balkan Connections" team:

Alexandar (iFACE Agency, Dub Rec., Red Bull Music Academy - Belgrade, Serbia)

Nikola Kunich (Hi-Fi Entertainment Ltd. - Carl Cox 24•7 - Documentary & Live Concert, Juan's Kitchen Delights Rec., Foundation Rec. - Bitola, Macedonia)

Kiki (Stereo Studio, Zagreb)

Maminho (Mungos Kashina, Kraljevstvo, Zagreb)

Ivan Komlinović (4 Seasons Music, Aquarius Rec, Matrix Musik - Zagreb)

Nick Milly (Play, Mungos Kashina - Zagreb)

Ivica Petak (UES, Discopath rec., Downtown Music - Zagreb)

Program "Balkan Connectionsa" svojim će programom sasvim sigurno ostvariti odličnu atmosferu koja će zadovoljiti i one najizbirljivijeg glazbenog ukusa. Zabava "na nivou" koja se održala na zadnjem "Playu" u travnju ove godine dokaz je kako kvalitetni elektronski programi u nas, osim uživanja, omogućuju i upoznavanje najeminentnijih svjetskih elektronskih glazbenih trendova. Glazba i ples na "balkanski način" u ovom slučaju će se pokazati kao nešto moderniji i uvjetno rečeno sofisticiraniji glazbeni događaj na zagrebačkoj klubskoj sceni. Aquarius poziva sve zainteresirane da se odazovu vrhunskoj zabavi, te da uživaju u najkvalitetnijim elektronskim glazbenim ostvarenjima domaćih dj-a i njihovih gostiju. Na tragu svjetskih trendova elektronske glazbe, "Balkan Connections" vas poziva da 24. rujna budete dio nezaboravnog partyja.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni kluba Aquarius. Cijena ulaznica je 40 kuna prije te 60 kn nakon ponoći.

promo girl // 08/09/2010

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

| 20/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: Veja @ Vintage, 20/03/2024

Veja @ Vintage, 20/03/2024

| 18/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

| 14/03/2024 | andrea |

>> opširnije


cover: KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

| 13/03/2024 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*