home > najawa > "TRIP TO WADADA STATION" @ AKC Medika, 21/05/2010

kontakt | search |

"TRIP TO WADADA STATION" @ AKC Medika, 21/05/2010

Nakon lude proslave rođendana Močvare, Trip To Zion odlazi malo do Medike! Naime, 21. svibnja očekuje vas nova urnebesna zabava koja će se odvrtiti u režiji DJ Robert Radamanta, Danny Bwoya-a, Lar PLUR Lara i naših DJ predstavnika! Vjerujemo da vam nikad nije dosta dobrog tuluma, stoga svratite do Medike i budite zabavljeni!

DJ ROBERT RADAMANT

Robert Radamant je DJ, producent i promotor elektronske glazbe i evenata. Nastupio skoro po cijeloj Hrvatskoj, BiH, Srbiji, Sloveniji i Austriji. Osim toga, činjenica da redovito surađuje sa Confusionom, Crobotima, Bassinvadersima, LED ekipom iz Karlovca i raznim drugim DJ ekipama, daje vam dovoljan razlog da pohodite njegov nastup u sklopu Trip To Wadada Station u kojem će vas lagano voditi galaksijama plesne cutting edge elektronike kao što su: dubstep, glitch hop, breakbeat, electro i d'n'b. http://www.myspace.com/robertradamantsco
http://robertradamantco.wordpress.com/

DJ DANNY BWOY

Danny Bwoy pravim imenom Danijel Handjal dolazi iz malenog mjesta smještenog na brdu zvanog Motovun. Prve dodire sa glazbom ostvaruje još u osnovnoj školi dok je pod prisilom pjevao Mucala, ali prava strana glazbe mu se okrenula u trenutku kad u suradnji sa grupom PcP radi stvar pod nazivom "Come With Us" u jungle verziji koja postaje veliki hit. Sljedeće tri godine uči o glazbi i prikuplja svaki savjet svog najboljeg prijatelja i jednog od najvećih d'n'b DJ-a na balkanu Filipa Motovunskog kako bi usavršio svoje umijeće prema glazbi.
Prepoznati ga možete po raznim stilovima glazbe od Jungla do Jump Up tunova. Danas iza sebe ima gaže na kojima je vrtio uz imena poput Filipa Motovunskog, Jan Becele-a (Trip to Zion), Jin San-a (Kingston), Verbal Efendija & Princ Shanga (Kingstoned sound), Interloop-a (FR), DJ Rahmanee-a, Dubbasstards-a, DJ Rotten-a, Sven Nalis-a, Daniel Simića (Balkan breaks-Germay), MC Chakka i mnogi drugi.
http://www.myspace.com/dannybwoy4e
[  ]


LAR-PLUR-LAR vs. TRIP TO ZION DJ' s (Jan Becele & Maya)

LAR Plur Lar je projekt koji čine tri selektora (RElF, RasEast, Ras Sale I), te MC svima poznatog imena MC M.I.S.T..Svoju misiju započeli su 2007. godine kada su počeli prvu nastupi u klubovima kao što su Tabu, Melin, Funk, Cica. Pokrenuli su Wadada Station glazbenu reggae emisiju na Radiju SC koja traje i današnjih dana. U ove tri tri godine nastupali u skoro svim klubovim u Zagrebu, te posjetili Pulu, Kutinu, Novi Marof, Celje,Veliku Goricu...Nastupali su na festivalima poput Seasplasha, In Music Festivala, Outlooka ... Zaslužni su za dolazak Afrikan Simbe, Mungos Hi Fi-a te Chip Fu-a.
http://www.myspace.com/larplurlar

Trip To Zion je inicijativa građana koja djeluje od ožujka 2005.g. s ciljem promoviranja DJ kulture, glazbenih skupina i sound systema iz Hrvatske čiji je glazbeni izričaj baziran na vrstama glazbe kao što su: reggae, dub, d'n'b, jungle, breakbeat i trance. Trip to Zion oko sebe okuplja grupu mladih entuzijasta koji se bave promocijom urbane kulture mladih. Od samog početka organizirali su program u klubu Močvara na mjesečnoj bazi pod istim imenom, gdje su ugostili gotovo sve eminentne izvođače sa hrvatske scene, te trenutno aktualne strane bendove, DJ-e I MC-e. Imali su čast organizirati koncerte i klupske zabave sa stranim i domaćim izvođačima poput Ez3kiel-a, Alphe & Omege, Vuneny-a, Dubioze Kolektiva, ST!llness-a, Antenata, S.A.R.S.-a, Afrikan Simbe, Mungos HI- FI, OnDubGround, Interloope i mnogih drugih. 21. svibnja u AKC Medika će vas zabavljati DJ predstavnici ovog kolektiva Jan Becele i Maya!
http://www.myspace.com/triptozion

+ CHAKINA BIRTIJA/BIRTIJA ala CHAKA:

RASTA KINO predstavlja "DUb moves seassion"

start: 22:30

MUSICALLY MAD, 2008.

http://www.musicallymad.com

DUB ECHOES, 2010.

http://www.dubechoes.com

promo girl // 12/05/2010

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

| 20/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: Veja @ Vintage, 20/03/2024

Veja @ Vintage, 20/03/2024

| 18/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

| 14/03/2024 | andrea |

>> opširnije


cover: KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

| 13/03/2024 | terapija |

>> opširnije


> chek us aut!
> izdvojeno
TRIP TO ZION predstavlja:

"TRIP TO WADADA STATION"
reggae, dub, dubstep, drum 'n' bass
petak, 21. svibanj, 2010. Akc Medika 22h
20 kn prije ponoći/ 30 kn poslije ponoći
> rilejted? [@ terapija.net]
> najawe [blitz]

>> sve blitz najawe

> last [10] @ terapija.net

well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*