home > najawa > Subjekt Bass, D'n'B i Live truba @ Sirup, 19/04/2014

kontakt | search |

Subjekt Bass, D'n'B i Live truba @ Sirup, 19/04/2014

Subjekt Bass, D'n'B i Live truba @ Sirup
Vrh // Kodin // Agregat // sp.Guest Pavlica
Subjekt # 19.04. Subota

U istraživanju Sounda na našim prostorima, s veseljem i isčekivanjem najavljujemo novo izdanje Subjekta u Sirupu.
Napumpani proslogodisnjim DigitronSoundSistemom ne ocekujemo nista manje, stoga fino odmorite i pripremite osjetila, jel putovanje starta u Subotu 19.04.,u ponoc, uz Trubu i Bass.

VRH :: (Kisa metaka// LoopJunkies// Tribe 12// Architecture// Extent// Danger Chamber)
www.facebook.com/VRHRV
www.soundcloud.com/vrh
www.mixcloud.com/Implant/

Podrijetlom iz Splita, VRH sa svojim brkovima dolazi na scenu sa već etabliranom glazbenom pozadinom i dubokom poviješću nastupa kao Implant (Freak-Obscene, Temper D productions, Melting pot, etc.). Nezadovoljan zbog nedostatka raznolikosti u glazbi koju je radio, mijenja ime u VRH i počinje eksperimentirati, pokazujući svoje Hip-Hop, IDM i Dub korijene pomiješane sa Drum and Bass elemenatima. Ubrzo nakon promjene svog stila, VRH potpisuje za etikete poput Architecture, Tribe12 , Extent VIP, Danger chamber i dobiva podršku od strane raznih DJ-eva i producenata kao što su DJ Ink, BTK, Fade, Untouchables, Raiden, Gremlinz, Getz, Zero T, Stunna, J.Rob, Presha te mnogih drugih. VRH je također radio za hrvatsku Hip-Hop grupu Dječaci na njihovom drugom albumu "Istina", koji je regionalni hit, te na albumu grupe Kiša metaka čiji je i official DJ. Jedan je od suosnivača Loopjunkies crewa koji je u Splitu ostavio upečatljiv trag na sceni kroz već svima poznate serijale partija Karantena i Beatslap. Također je pripadnik tajne skupine Brazaletes Negro koja će jednog dana preuzet svijet.
[  ]

KODIN :: (LED// Jabbaton// DNBKonferencija// Mindtech// Close2Death)
www.facebook.com/thekodin
www.soundcloud.com/kodin
www.mixcloud.com/Kodin/

Kodin je jedan od hrvatskih drum&bass producenata i dj-a. Kvalitetu dokazuje i prvim hrvatskim drum & bass izdanjem na vinylu za britanski Ascenzion Records. Njegovo prvo izdanje na vinylu bilo je "Girl In A Delirium" 2007. godine, a tu je i EP sa tri pjesme "Right on", "Wooden dummy" i "Nothing to see" za talijanski label Subculture Music kao digital-ni release. Njegovo najsvježije izdanje je "You, Me" EP za britanski Close 2 Death Recordings te "Divination" za Mindtech Recodings, a prije toga, remix pjesme "Binary" od britanskog producenta Diode-a na američkom labelu Ammunition Recordings. Uskoro slijede i nova izdanja. Umjetničko ime Kodin većinom koristi za drum & bass i breakbeat te druge dancefloor žanrove ali godinama je producirao i trip-hop, funk, experimental i downtempo glazbu. 2010.godine u suradnji sa varaždinskom underground vokalisticom i umjetnicom Diyala-om producira dvije trake "Manwhore" i "Can't make me". Također je jedan od članova industrial benda Mass Hypnosis iz Zagreba u kojem radi na produkciji te dizajnira samplove. Dosta rano se počinje zanimati za produkciju pa tako počinje eksperimentirati sa raznim software-om i proučavati elektronsku glazbu, u početku je eksperimentirao uglavnom sa hip-hop, trip-hop i tech-house glazbom. Konstantno pokušava poboljšati svoju glazbu u svakom segmentu, od aranžmana, pa sve do tehničkog dijela. Trenutno težište produkcije baca na različite žanrove, ali uglavnom na neurofunk, techstep i minimal drum & bass koji ga je privukao na neki drugačiji način nego ostali glazbeni stilovi i to zbog masivne energije te mogućnosti eksperimentiranja sa zvukom do nezamislivih granica, no još uvijek se tu nađe i ponešto trip-hopa, funk-a, breakbeata, hip-hopa, ali i experimentale te psihodelije, čijim je utjecajima i obilježena njegova produkcija.

AGREGAT :: (Trip to Zion// Subjekt// G:room)
www.facebook.com/pages/dj-Agregat/152007941629670
www.soundcloud.com/agregat
www.mixcloud.com/Agregat/

Član Trip to Zion krua, začetnik Subjekt programa, suvereno održava tempo 140-170 bpm-a. Vrti na renomiranim festivalima poput Seasplasha, Outlooka, Momento Dementa, kao i po underground klubovima diljem Hrvatske. Jedan je od rijetkih mladih DJ-a koji redovito ulaže u vlastitu kolekciju vinila punoce zvuka kroz koju garantira plovidbu u grmljavini dubine.U ovoj varijanti cve nastupiti s Pavlicom uz Live trubu.

IGOR PAVLICA
Posebno ovom prilikom predstavljamo i maestra Pavlicu. Uz karijeru kao glazbenik u brojnim rock bendovima, u sklopu sessiona i studijskih uradaka, Igor Pavlica je bio uključen u različitim eksperimentalnim i cross disciplinskim projektima i kao glazbenik i kao skladatelj. Njegov glavni instrument je truba, ali on također koristi klavir, glas, udaraljke i glazbene igračke.
Njegovi glazbeni utjecaji u raznim rasponima stvorit će novu dimenziju prostora i osjećaja. Dio je velikih bendova poput Haustora, Darko Rundek Band, Dee Dee Mellow, Cul De Sac, Film, Psihomodo Pop, Jinx, SoMazgoon, Rundek Cargo Orkestar, Kawasaki 3P.

Upad 30 Kn

promo guy // 09/04/2014

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

| 20/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: Veja @ Vintage, 20/03/2024

Veja @ Vintage, 20/03/2024

| 18/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

| 14/03/2024 | andrea |

>> opširnije


cover: KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

| 13/03/2024 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*