home > najawa > PSYCHEDELIC ORCHESTRA (Berlin, Njemačka) @ AKC Medika, 28/09/2013

kontakt | search |

PSYCHEDELIC ORCHESTRA (Berlin, Njemačka) @ AKC Medika, 28/09/2013

Trip To Zion i Riddim'n'Culture predstavljaju:

PSYCHEDELIC TRIP

28.09.2013. @ AKC MEDIKA

Nakon uspješnog otvaranja klupske sezone na početku rujna, Trip to Zion ekipa u suradnji s Riddim'n'Culture za kraj mjeseca priprema koncertnu poslasticu iz Berlina. U klubu Attack Psychodelic Orchestra povest će nas na eksperimentalno psihodelično putovanje, a nakon njih plešemo uz Kodina, poznatog po eksperimentiranju sa zvukom do nezamislivih granica.
U Chakka's Roomu zaplešite uz reggae ritmove kroz koje će vas voditi Zion Radio Sound i Slavonija Vibes Syndicate ekipa uz podršku domaćina Jan Becelea.
[  ]

Dođite i izgubite se s nama u dubokim basevima, beskrajnim jekama i beskonačnim prostorom psihodelije.

Ulaz se otvara u 22h, a karte možete kupiti na ulazu po cijeni od 30 kn.

Za ulaz u klub Attack sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu Attack-a, Iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na dnevnim programima Attacka-a (0kn).

Klub Attack
file under: psychedelic, dub, drum&bass, bass, trip hop



PSYCHEDELIC ORCHESTRA (Berlin, Njemačka)
http://psychedelic-orchestra.de/
https://soundcloud.com/psychedelicorchestra
www.facebook.com/PsychedelicOrchestra

Psychedelic Orchestra dolaze iz općine Friedrichshain-Kreuzberg njemačkog glavnog grada Berlina. Oba kvarta poznati su po multikulturalnosti, monumentalne ulične umjetnosti, osebujnog noćnog života i sive zone zakona te ih s razlogom mnogi smatraju europskom prijestolnicom alternativne kulture.

U ovom podneblju s idejom eksperimentiranja i improviziranja kroz beskrajne jam sessione korijene pušta četveročlani sastav, a sami sebe definiraju 2010. na Fusion Festivalu kao Psychedelic Orchestra. Inspirirani francuskom dub scenom, njemačkim krautrockom i britanskim d'n'b-em razvijaju svojstveni psihodelični glazbeni stil u kojem multikulturalnost prostora s kojeg dolaze isparava u obliku fuzije kroz svaki takt njihove glazbe.

KODIN (Karlovac)
www.soundcloud.com/kodin
www.facebook.com/thekodin

Jedan od hrvatskih drum&bass producenata i DJa čije trake već odavno se nalaze u mixevima domaćih i stranih drum&bass DJa, a svoju kvalitetu dokazuje i prvim hrvatskim izdanjem na vinylu za britanski Ascenzion Records. Trenutno težište produkcije baca na različite žanrove, ali uglavnom na drum&bass koji ga najviše privlači zbog masivne energije te mogućnost eksperimentiranja sa zvukom do nezamislivih granica, no još uvijek se tu nađe i ponešto trip-hopa, funka, breakbeata, hip-hopa, ali i eksperimentale te psihodelije, čijim je utjecajima i obilježena njegova produkcija. Široj publici se predstavio kao član JabbaCrewa iz Zagreba te u okviru LED kolektiva iz Karlovca.



Chakka's Room
file under: reggae, dub, dancehall, jungle

Jan Becele (Zagreb)
www.facebook.com/trip2zion
Jan Becele prisutan je na zagrebačkoj glazbenoj sceni više od deset godina, i to ne samo u ulozi DJ-a, već i VJ-a, kao i organizator brojnih glazbenih događanja. Godine 2005. jedan je od osnivača inicijative Trip to Zion u sklopu koje neumorno djeluje zadnjih osam godina. Kao DJ i VJ često nastupa na brojnim klupskim događanjima te festivalima kao što su Seasplash, Outlook, INmusic…

Zion Radio Sound (Radio Student, Zagreb)
www.facebook.com/zionradio.sound
Reggae/hip-hop/bass sound iz Zagreba, nastao iz Zion Radio emisije na Radio Studentu. Članovi: Selekta Baki & mixLAV Rapaholik.

Slavonija Vibes Syndicate
www.facebook.com/slavonijavibessyndicate
Slavonija Vibes Syndicate je kolektiv par zaljubljenika dub reggae zvuka koji dolaze iz različitih kolektiva s područja Slavonije: Brlog Predstavlja, Glechudesa Massive i Revolt dj*s. Upoznali su se na Seasplash festivalu i na nekoliko zajedničkih nastupa otkrivaju ovisnost o dub i reggae zvuku te se stvorila ideja o kolektivu koji bi okupljao dub reggae selektore iz Slavonije.

promo girl // 22/09/2013

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

| 20/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: Veja @ Vintage, 20/03/2024

Veja @ Vintage, 20/03/2024

| 18/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

| 14/03/2024 | andrea |

>> opširnije


cover: KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

| 13/03/2024 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*