home > najawa > LJETO U GRADU ZRINSKIH 2012. @ Čakovec, 29.06.-15.07.2012

kontakt | search |

LJETO U GRADU ZRINSKIH 2012. @ Čakovec, 29.06.-15.07.2012

Petak, 29. lipnja Atrij Staroga grada Zrinskih - 21:00

SVEČANO OTVORENJE

Koncert:
JELENA RADAN
"Tripptih: Susret"

Dobrodošli na još jedno Ljeto u gradu Zrinskih!

Na svečanom otvorenju, nakon pozdravnih govora, u goste nam dolazi Jelena Radan sa vrhunskim glazbenim programom pod nazivom Tripptih: Susret.
Osluhnimo što Jelena sama kaže o večerašnjem programu: "...Svaki koncert je drugačiji. Neka nova priča. Neki novi vi. Okosnica koncerta je Jedan Moj Dan, kratko glazbeno putovanje kroz Jutro, Dan i Večer. U Jutru vas upoznajem sa svojim najnovijim pjesmama koje će se naći na novom albumu. Dan je vrijeme za moje goste i neke stare pjesme u novom ruhu. Večer je posvećena fadu, mojoj glazbenoj strasti..."
S Jelenom su i vrsni glazbenici koje je susrela na svom putu. Spojevi su to jedne harmonike u rukama čovjeka koji je osjeća, violine koja pjeva dok joj on šapuće, kontrabasa koji treperi nad svime, gitara koje se javljaju svaka sa svojim pristupom… Jelena nam predstavlja Emila Gabrića na violini, Miroslava Navračića na harmonici, Ivana Gazibaru na kontrabasu, Tomija Novaka na akustičnoj gitari te Josipa Konfica na bubnjevima i udaraljkama.
Uživajmo večeras u virtuoznom muziciranju pod zvjezdanim nebom u Atriju Staroga grada...

U slučaju lošeg vremena svečano otvorenje će se održati u dvorani Centra za kulturu.

www.jelenaradan.hr

Podroom • 23:00 • after party

Subota, 30. lipnja Atrij Staroga grada Zrinskih - 21:00

Kazalište:
LUDENS TEATAR
"39 STEPENICA"
Buchan/Hitchcock/Barlow (100')
Redateljica: Franka Perković

Večeras, po prvi puta na Ljetu, ugošćujemo Ludens teatar - "mlado" koprivničko kazalište koje ulazi u četvrtu sezonu svog kazališnog postojanja.
39 stepenica napeta je priča o mladom Richardu Hannayu koji - tragom špijuna koji su ubili ženu u njegovu stanu - odlazi iz Londona u Škotsku kako bi ih pronašao.
Ovu novelu je napisao John Buchan, prema njoj je slavni Alfred Hitchcock 1935. snimio špijunski triler, a Patrick Barlow ju je početkom 21. stoljeća pretvorio u urnebesnu komediju koja je apsolutni hit na Broadwayu i West Endu.
Umjesto psihološke drame i špijunskog trilera u scenskoj verziji priča je najbliža - farsi! Po stepenicama (se) igraju: Filip Juričić, Jelena Hadži-Manev, Goran Koši i Mladen Kovačić, što je dodatan element uzbudljive scenske igre i izvor duhovitih situacija. Predstava je na Festivalu glumca u Vinkovcima 2011. proglašena za najbolju predstavu u cjelini, a Mladen Kovačić je osvojio nagradu za najboljeg mladog glumca.
Na Festivalu Glumište pod Murvom 2011. predstava je dobila nagradu za najbolju žensku ulogu (Jelena Hadži-Manev) te nagrade žirija i publike za najbolju predstavu u cjelini. Eto, i previše je razloga koji kao da vam poručuju: nikako ne propustiti večerašnji kazališni događaj!

U slučaju lošeg vremena predstava će se odigrati u dvorani Centra za kulturu.

www.ludensteatar.hr

Arcus & Zrinski • 22:30 • after koncert
COOL BAND
Cool band nastao je silom (ne)prilika tijekom svibnja 2011. godine. U sastavu gitare sviraju Miroslav Borščak i Želimir Perković, a pjevačica je Žaklina Hajdarović. Nastupaju pretežno po caffe barovima i manjim lokalima ili terasama. Repertoar se sastoji od strane i domaće pop i rock glazbe svirane na elektroakustičnim gitarama.

Nedjelja, 1. srpnja Stari grad Zrinskih - 21:00

Koncert:
SOUL FINGERS

Čujte i počujte! Legendarni glazbeni majstori nakon dugo vremena ponovo u Vašem gradu!

Sve što su braća Denis i Haris (Ahmetašević) imala na početku bila je velika ljubav prema soul glazbi i šezdesetim godinama. No, kada ih je poznati zagrebački D.J. Tomo Ricov pozvao da nastupe u tada vrlo popularnom klubu Kulušić prilikom partya u čast "zlatnom" soulu 60-ih, spremno su izjavili da imaju band. Odjurili su u potragu za glazbenicima koji znaju svirati soul i funk i nakon nekoliko dana imali duhačku sekciju, bubnjara, bas gitaristu, klavijaturistu i prateće vokale! Tako su davne 1991. godine rođeni Soul Fingersi.
Danas broje dvanaest članova, a tijekom proteklih godina održali su nebrojeno mnogo koncerata (nastupili su i na Montreux jazz festivalu!), s njima su svirali mnogi vrsni glazbenici, višestruki su dobitnici Porina...
Njihov repertoar uključuje uglavnom "zlatni soul" šezdesetih, klasike Jamesa Browna, Arethe Franklin, Otisa Reddinga, Sam & Davea, kao i poneku obradu Beatlesa ili Princa.
No ono što im je priskrbilo najviše pohvala njihov je originalni pristup - to što pjesmama šezdesetih daju svoj vlastiti "štih". Kao što je jedan kritičar primjetio - "Soul fingersi glazbu i cjelokupan duh šezdesetih približavaju ukusu publike 21 stoljeća."
Ono što je sigurno - večeras nas očekuje vrhunski show, koncert nabijen neiscrpnom eksplozivnom energijom i vrućim plesnim ritmovima...
Javite svima - sprema se luda fešta u Starom gradu Zrinskih!

U slučaju lošeg vremena koncert će se održati u dvorani Centra za kulturu.

www.soulfingers.net

Podroom • 23:00 • after party

Srijeda, 4. srpnja Stari grad Zrinskih - 21:00

Koncert:
WAITAPU

Po dobrom starom običaju, svake godine na Ljetu nastojimo u program uvrstiti poznate i manje poznate - ali svakako vrijedne i atraktivne umjetnike iz Čakovca i Međimurja.
Waitapu je instrumentalni bend koji spretno kombinira elemente duba, metala, post rocka, psihodelije i dubstepa. Nastupili su na nekoliko eminentnih festivala i klubova u Hrvatskoj i inozemstvu, u Francuskoj objavili album Bassonic Lodge.
Ovo će im biti prvi nastup u rodnom gradu nakon dugo vremena, a u ambijentu bedema Starog grada sprema se i atraktivni vizualni doživljaj za koji će se pobrinuti zagrebački Trip To Zion kolektiv.
Zvuči zaista zanimljivo, stoga dođite, pozdravite i podržite naše snage večeras pod zidinama Staroga grada!

U slučaju lošeg vremena koncert će se održati u Prostoru.

facebook.com/waitapu
facebook.com/trip2zion

Četvrtak, 5. srpnja Atrij Staroga grada Zrinskih - 21:00

Filmska večer:
NOVI HRVATSKI KRATKI FILM

Filmove predstavlja: Ivan Ramljak

Proteklih nekoliko godina stasala je nova generacija filmaša, i što je važnije - filmašica, koji obećavaju bolje dane hrvatskog filma.
Večeras ćemo se moći i sami uvjeriti u to i pogledati presjek najboljih kratkih filmova od autora koje uskoro možemo očekivati i u kinima - s prvim dugometražnim projektima:
• Pametnice (r: Hana Jušić i Sonja Tarokić, 2010., 24 min.)
Seks i grad na tinejdžerski način. Osim što je seks prilično bizarne naravi, a grad je Sarajevo.
• Ciao mama (r: Goran Odvorčić, 2010., 10 min.)
Što reći, osim - prvi hrvatski film u službenom programu canneskog filmskog festivala nakon 31 godine.
• Zimica (r: Hana Jušić, 2011., 10 min.)
Jedan čovjek i jedna žena. I njihov vjerojatno posljednji susret. Prelijepa minijatura bez dijaloga.
• Onda vidim Tanju (r: Juraj Lerotić, 2011., 34 min.)
Grand Prix Dana hrvatskog filma 2010. Za domaće prilike jedinstveni filmski eksperiment napravljen od fotografija.
• Prljavi mali mjehurići (r: Ivan Livaković, 2009., 12 min.)
Zločesti dečko (mladog) hrvatskog filma vjerojatno je i njegov najoriginalniji glas u zadnjih 30-tak godina.
• Bonus film: Oslobođenje u 26 slika (r: Ivan Ramljak i Marko Škobalj, 2009., 17 min.)
Još jedna neverbalna minijatura o posljednjoj diverzantskoj akciji starog partizana.
Izbornik/gost je Ivan Ramljak - filmski kritičar, redatelj i povremeni kurator filmskih događanja.

U slučaju lošeg vremena projekcija filmova će se održati na Maloj sceni "Vinko Lisjak" Centra za kulturu.

Petak, 6. srpnja Atrij Staroga grada Zrinskih - 21:00

Koncert:
SVADBAS

Vratiše nam se Svadbasi!
Kultna "art" grupa osnovana je 1994. godine, iako njezina kreativna osovina Pavle Miholjević i Jura Ferina djeluju zajedno još od kraja osamdesetih.
Svadbas su od samog početka, uz svoju primarnu pop djelatnost, veliku pažnju poklanjali kazališnoj i filmskoj muzici. Godine 1998., usporedno s prvim studijskim albumom Svadbas, izdaju i prvi u nizu odlično primljenih albuma filmske glazbe Puška za uspavljivanje iz filma istog naziva Hrvoja Hribara. Godine 2000. objaviljuju album Jug. Album je dobio odlične kritike, gdje se između ostalog najviše govorilo o rijetko kvalitetnom izdanju domaće pop glazbe. Paralelno s koncertnom promocijom Juga, skladaju glazbu za film Dalibora Matanića Blagajnica hoće ići na more.
Osim diskografskim radom Jura i Pavle znani su i cijenjeni kao vrsni glazbeni producenti što potvrđuje i nagrada Zlatna Koogla 2004., koju su dobili za rad na albumu Drveće i rijeke sastava Pips Chips & Videoclips, a koji su dovršavali i miksali zajedno s glasovitim svjetskim producentom Daveom Fridmannom u Sjedinjenim Državama.
Nakon mnogih "sušnih" koncertnih godina, Svadbas će nam večeras predstaviti svoj posljednji, hvaljeni album Još. Album je odmah nakon objave zaokupio pažnju domaćih medija i kritičara koji su novi uradak Svadbasa ocjenili kao ozbiljan kandidat za album godine. Jura i Pavle dodaju: "... obožavamo svirati "Jug" pa ćemo povući neke stvari s njega koje jako dugo nismo svirali, a izvodit ćemo i pjesme s "La La" koje nam je gušt svirati ...".
Svaki (rijetki) koncert Svadbasa je originalan i jedinstvern - priča za sebe. Zato nemojte propustiti priliku pogledati ih uživo!

U slučaju lošeg vremena koncert će se održati na Maloj sceni "Vinko Lisjak" Centra za kulturu.

facebook.com/Svadbas

Podroom • 23:00 • after party

Subota, 7. srpnja Atrij Staroga grada Zrinskih - 21:00

Kazalište:
GRADSKO KAZALIŠTE "JOZA IVAKIĆ" VINKOVCI
"UMIŠLJENI BOLESNIK" - J. B. Moliere (75')
Adaptacija i režija: Damir Mađarić

Umišljeni bolesnik je (tragi)komedija s pucanjem, pjevanjem i plesom, a nastala je po želji kralja ili da se kralj zabavi! Međutim, ovu predstavu koja ismijava liječnike kralj nije vidio jer je Moliere umro od tuberkuloze pluća. Umišljeni bolesnik, osim što se sprda sa onodobnim medicinskim neznanjem, govori i o Arganu - egoističnom malom tiraninu koji svoje osobno "ja" nameće cijeloj obitelji, a time i svijetu u cjelini. Argan glumi, cijeli njegov život su laž i gluma.
Predstava je zanimljiva i zabavna, tužna i smješna. Ovo je nešto drugačiji, neočekivani Moliere koji govori kakvi jesmo, kakvi ne trebamo biti, koji pokazuje ljudsku pohlepu i taštinu. No, Umišljeni bolesnik ismijava i moćnike našeg vremena te je pravi odraz trenutka u kojem se naše društvo trenutno nalazi.
Večeras će nas nasmijati i zabaviti glumci Robert Ugrina, Tatjana Bertok Zupković, Maja Lučić, Vladimir Andrić, Ivan Ćaćić i Zorko Bagić.

U slučaju lošeg vremena predstava će se odigrati u dvorani Centra za kulturu.

www.kazaliste-vinkovci.hr

Arcus & Zrinski • 22:30 • after koncert
ALTER
Alter je novi čakovečki bend. Poznata ekipa (Teo Petran, Igor Perhoč, Damir Šalajić, Zoran Ratajec) u novom sastavu svira rock i indie hitove mainstream i ALTERnativne scene. Navikli na pozitivnu energiju i dobru zabavu, zasigurno vas neće razočarati svojim obradama Musea, Black Keysa, Kings of Leona, Mando Diaoa, Urbana... Rock je ponovno u modi, a ovi momci to ponosno dokazuju!

Nedjelja, 8. srpnja Stari grad Zrinskih - 21:00

Koncert:
JINX

Zaplešite večeras u ritmu ljeta - dolaze nam Jinxi!

Bend je 1993. godine osnovao gitarist Coco Mosquito, koji je u svojem demo studiju okupljao razne glazbenike. Tako je i upoznao izvođače koji su formirali prvu postavu Jinxa, između ostalog i pjevačicu Yayu. Prvi album Sextasy izdan je na engleskom jeziku. Berko i Samir su se 1996. pridružili bendu na bubnjevima i bas gitari. Ostalo je povijest... koja je prekinuta 2001. godine, nakon izdavanja albuma Avantura.
Povratnički album Na zapadu (2007) definitivno je vratio nikad prežaljene Jinxe u sam vrh domaće pop glazbe. Šest godina pauze pokazalo je da grupa ne da nije zaboravljena nego je potreba za njihovom glazbom bila veća nego ikad. Novi materijal, pripreman u tajnosti, u trenu je vratio sve stare fanove i regrutirao svježu generaciju, dotad upoznatu s bendom samo preko nosača zvuka...
Brojni koncerti, nagrade (Porin), i rado slušani hitovi - Smijem se, Koliko suza, Na čemu si ti, Na zapadu, Tamo gdje je sve po mom... čine tako Jinxe jednim od glazbeno najcjenjenijih i najatraktivnijih sastava uživo na ovom području.

Zato... i ja idem večeras "tamo gdje je sve po mom"... u Stari grad Zrinskih!

U slučaju lošeg vremena koncert će se održati u dvorani Centra za kulturu.

www.myspace.com/jinxhr

Podroom • 23:00 • after party

Četvrtak, 12. srpnja Atrij Staroga grada Zrinskih - 21:00

Kazalište:
KAZALIŠTE DUBRAVA & KD KUFER
"SVINJE" - T. Zajec (70')
Redateljica: Helena Petković

Večeras nas u Atriju Staroga grada Zrinskih očekuje zaista neobična predstava, predstava koja nije za svačiji ukus (...a nije, kao što nam glumice rekoše, ni za one ispod 16 godina...).
Riječ je o drami Svinje - iz vremena kad je autor Tomislav Zajec tekstovima iskušavao granice groteske i zauma. Ovaj komad iz te mladenačke, pobunjeničke "faze naukovanja", puno duguje Vjedenskome i Ionescu, čak i više nego Harmsu i Beckettu. A nije daleko ni poetika Dubravka Matakovića, vinkovačkog treš crtača i glazbenika. Jer sve ono što se kod njega, ili kod Zajeca, čini pretjeranim i navučenim, slučajevi poput Josefa Fritzla stavljaju u bitno zbiljskiji ili barem stvarnosniji registar.
"Mjuzikl iz života na farmi" - kako stoji u podnaslovu - bavi se sudbinom dvaju sestara koje potpuno otuđene od svijeta provode život brinući se za svinje na farmi, otimajući profesore iz grada (ovisno o interesima mlađe sestre) te ubijajući i zakapajući te iste profesore… Situacija postaje problematična kada otmu krivu osobu, krmače počinju crkavati, profesor baleta je u bijegu… No, nije ni to toliko bitno jer "čovjek uz pjesmu i ples zaboravlja brige", a Ibru i Mala Ibru u pričuvi uvijek imaju i poneki song… Dok se iza kulisa kuće odvijaju brutalna ubojstva, publika je zabavljena nizom plesnih i pjevačkih točaka, konfetima koji stalno odnekud padaju, organiziranom rođendanskom zabavom…
Ono što je naročito zanimljivo u ovoj predestavi forma je kroz koju ovaj tekst komunicira s publikom, trenutci izrazite teatralizacije te niz crnohumornih i grotesknih situacija u kojima se sestre nalaze, odnosno koje sestre kreiraju. One su zatvorene unutar svog vlastitog svijeta, unutar svog vlastitog kazališta iz kojeg izlaza nema…
Nesvakidašnje, čudno, neponovljivo... za znatiželjnike i za kazališne sladokusce - prava poslastica!

U slučaju lošeg vremena predstava će se odigrati u dvorani Centra za kulturu.

www.kazalistedubrava.hr

Petak, 13. srpnja Muzej Staroga grada Zrinskih - 19:00

Otvorenje izložbe:
2. SALON FOTOGRAFIJE ČAKOVEC 2012.

Salon fotografije Čakovec pokrenut je s namjerom da se popularizira dobra fotografija, da se izvuče iz mora prosječnosti i istakne u prenapučenom medijskom prostoru i ljudskoj svijesti.
Osnovni kriterij je da dobra fotografija prije svega mora odisati dobrom idejom i originalnošću dok su likovni elementi i tehnička kvaliteta, iako važni, ipak u drugom planu. Naposljetku, što je lijepa fotografija bez ideje? Kratki vizualni doživljaj koji brzo isčezne iz memorije promatrača. S druge strane, dobra fotografija motivira, asocira, emocionalno potiče, inspirira, propitkuje, ostaje upamćena. Stoga odabir glavne ovogodišnje teme (vjerojatno stalne teme Salona), kolekcije na slobodnu temu, nije slučajan. Zadatak je jasan, ali ne i jednostavan: prikazati ideju kroz niz povezanih fotografija.
Svoju prvu inkarnaciju Salon je doživio u studenom 2011. Iako je tada bio nacionalnog karaktera, odaziv je bio van svih očekivanja: 157 autora iz svih krajeva države sa preko 1400 pristiglih radova.
Članovi ovogodišnjeg žirija dolaze iz tri različite zemlje, a svaki od njih ima višegodišnje iskustvo u ocjenjivanju radova na međunarodnim natječajima.
Vjerujemo zato da će večerašnja izložba u Galerijskom prostoru Muzeja Međimurja biti istinski doživljaj za posjetitelje.

www.salon-cakovec.fotografija.hr

Stari grad Zrinskih - 20:30

Koncert:
ZADRUGA

Legendarni zadrugari s majstorom ceremonije Krešom Končevskim nakon dugo vremena napokon dolaze u Čakovec.
Njihov kajkavski izričaj i specifičan zagorski humor u kombinaciji s rock ritmovima doprinio je kultnom statusu i velikom interesu za bend unatoč činjenici što već dugo nisu izdali novi album.
Hitovi poput Živim u malome selu, Mala Čiči, Dok bil sam mlad, Krava mi je v detelju vušla, Sraka, Dvaput po dva i mnogi drugi, garant su dobre zabave.

facebook.com/zadrugajeto


predgrupa:
POD SILOM ŽIV

Pod silom živ iz Nedelišća, vjerni su čvrstom beskompromisnom gitarski orijentiranom rock zvuku, uz dva glavna vokala koji se izmjenjuju. Nakon pobjeda na lokalnim festivalima mladih bendova i plasmana u finale HR demo kluba u organizaciji Hrvatskog radija, bend će predstaviti nedavno izašli album Mesec vu vodi.

www.podsilomziv.com

U slučaju lošeg vremena koncert će se održati u Prostoru.

Stari Hrast • 23:00 • after party
DJ MARIO KOVAČ

Nakon koncerta, na ljetnoj terasi Staroga Hrasta DJ Mario Kovač - dobro nam poznati kao kazališni redatelj (koji porijeklo vuče iz Međimurja) - predstavit će se u DJ izdanju sa urnebesnim setom Štala - koji spaja naizgled nespojive glazbene pravce, a redovito ga predstavlja u zagrebačkoj Močvari i na gostovanjima diljem Hrvatske.

Subota, 14. srpnja Stari grad Zrinskih - 20:30

Koncert:
KAWASAKI 3P

Kawasaki 3p zagrebački je bend, dobitnici su Porina za oba albuma, a nastupili su i na Dori, gdje su pokupili simpatije gledatelja i plasirali se u finalnu večer. Autori su ultimativnih hitova Antonija, Ni da ni ne, Puta Madre, Niska Rastaman, a kao headlineri mnogih festivala rasplesali su publiku svojom izvedbom u kojoj dominra zarazni ska punk reggae ritam pojačan bras sekcijom i specifična crnohumorna nota kojom su obojeni tekstovi.

www.kawasaki3p.com

predgrupa:
OCTOBER LIGHT
October light iz Pušćina skupina su vrsnih glazbenika koji sviraju i u našem Big bendu. S nestrpljenjem se očekuje njihov nastup na velikoj pozornici i predstavljanje novog albuma Free!.

octoberlight.net

U slučaju lošeg vremena koncert će se održati u Prostoru.

Stari Hrast • 23:00 • after party

DJ FUNK GURU & DJ MMMENIGA

Funk Guru (Nenad Barić), DJingom se počeo baviti od svoje petnaeste godine u rodnom Čakovcu. Jedan je od osnivača Confusion ekipe i često nastupa diljem Europe kombinirajući veoma raznolik spektar žanrova elektronske glazbe, od drone zvukova, apstraktnih beatova,
techna i post dubstep ritmova pa do minimalističnog drum'n'bassa i juke/footwork ritmova...

soundcloud.com/funkguru

DJ MMMeniga (Vedran Meniga), Šibenčanin sa zagrebačkom adresom, pokretač je mnogih događanja s reggae/dub predznakom (organizator je Seasplash i Outlook festivala). Kao bubnjar svirao je u bendovima Nula i Radikal Dub Kolektiv. Vlasnik je impozantne kolekcije vinilnih izdanja koju nadopunjuje tjedno, te će svoj set "vrućih" dubstep izdanja odvrtjeti na gramofonima.

www.seasplash-festival.com• outlookfestival.com

Nedjelja, 15. srpnja Stari grad Zrinskih - 20:30

Koncert:
EDO MAAJKA

Vratio nam se i Edo!

Legendarni hip hoper je novim albumom Štrajk mozga potvrdio status jednog od najboljiih MC-ja Balkana!
Albumima Slušaj Mater, No Sikiriki, Stigo Ćumur, Balkansko a naše, Spomen ploča... Edo je odavno osvojio naša srca, ali i mnoštvo nagrada i pohvala u medijima. Impresivan je niz bendova i glazbenika s kojima je surađivao: TBF, Hladno Pivo, Pips Chips i Videoclips, Letu Štuke, Bolesna Braća, Nered, Stoka, General Woo, Elemental, El Bahattee...
Njegove pjesme govore o socijalnoj nepravdi, ljubavi, mržnji, ratu, nacionalizmu, grafitima, hip hopu i ljudima uopće - u maniri storytellinga, reprezenta pa i bettlea.
Kritika sa jednog od ovogodišnjih koncerata: "...Edo Maajka, Frenkie i DJ Soul sinoć su ispustili dušu na pozornici zagrebačkog Aquariusa - bila je to teatralnošću ogoljena promocija novog albuma 'Štrajk mozga' i istinski reperski manifest ovog izvrsnog trojca! Užarena atmosfera, ručnici natopljeni znojem u backstageu i ruke publike u zraku najbolje pokazuju žestinu koncerta!
Tko nije bio - neka mu bude žao jer - Maajka se vratio!"

Dakle, večeras - svi pravac u Stari grad Zrinskih!

www.edomaajka.com

predgrupa:
MEDO & FODY

Dvojac Medo & Fody kičma je današnje čakovečke hip-hop scene. Večerašnjim će nastupom promovirati novi, drugi po redu album Inquiro i, uz već poznate, premijerno izvesti i nove pjesme. Posebnost novog uratka je u raznolikosti stilova, ponajviše jazz, funk i reggae - koji u fuziji sa klasičnim hip-hopom daju potpuno novu dimenziju.

facebook.com/MedoFody

U slučaju lošeg vremena koncert će se održati u Prostoru.

Podroom • 23:00 • after party

------------------------------------------------------------------------------------------------

ULAZ NA SVA DOGAĐANJA SLOBODAN!

Zamjenski prostori u sluöaju lošeg vremena:
- Dvorana Centra za kulturu Čakovec
- Mala scena "Vinko Lisjak" Centra za kulturu Čakovec
- Prostor

Organizatori zadržavaju pravo izmjene programa.

promo guy // 20/06/2012

Share    

> najawa [last wanz]

cover: BONGZILLA (SAD) + KADABRA (SAD) @ Močvara, Zagreb, 28/04/2024

BONGZILLA (SAD) + KADABRA (SAD) @ Močvara, Zagreb, 28/04/2024

| 24/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Ibrahim Maalouf & The Trumpets of Michel-Ange @ Druga Godba, Križanke, Ljubljana 23/5/2024

Ibrahim Maalouf & The Trumpets of Michel-Ange @ Druga Godba, Križanke, Ljubljana 23/5/2024

| 23/04/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: TAMARA OBROVAC + STEFANO BATTAGLIA, 26/04/2024, Muzej Apoksiomena, Mali Lošinj

TAMARA OBROVAC + STEFANO BATTAGLIA, 26/04/2024, Muzej Apoksiomena, Mali Lošinj

| 23/04/2024 | lada |

>> opširnije


cover: Metaklapa i Zagrebačka filharmonija izvode Iron Maiden, 03/05/2024., Lisinski, Zagreb

Metaklapa i Zagrebačka filharmonija izvode Iron Maiden, 03/05/2024., Lisinski, Zagreb

| 23/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Adam Semijalac i Fige @ Lisinski, Zagreb, 8/5/2024

Adam Semijalac i Fige @ Lisinski, Zagreb, 8/5/2024

| 23/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


> chek us aut!
> izdvojeno
29.06. - Jelena Radan
01.07. - Soul fingers
04.07. - Waitapu
06.07. - Svadbas
08.07. - Jinx
13.07. - Zadruga, Pod silom živ
14.07. - Kawasaki 3p, October Light
15.07. - Edo Maajka, Medo & Fody
> linkz
> najawe [blitz]

>> sve blitz najawe

> last [10] @ terapija.net

well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*