home > najawa > SEDAM GODINA TRIP TO ZION KOLEKTIVA @ KLUB MOČVARA, Zagreb, 03/03/2012

kontakt | search |

SEDAM GODINA TRIP TO ZION KOLEKTIVA @ KLUB MOČVARA, Zagreb, 03/03/2012

Nakon sedam godina stvaranja i lutanja po zagrebačkim klubovima, Trip to Zion kolektiv se vraća u kolijevku svog postojanja, u klub Močvaru! U subotu 3. ožujka njihovo slavlje će obilježiti gostovanje legendarnih francuskih dubbera Tsunami Wazahari! Za njihov nastup će vas zagrijati uzdanice hrvatske reggae/dub scene Riddim 'n' Culture i Homegrown Sound. Ovu klupsku večer će začiniti i ekipa iz DUBstep Kluba - Lo Peaks iz Bamwise-a i suosnivač Trip to Zion kolektiva Jan Becele. Ne zaboravite, tulum vrijedan pamćenja vas očekuje u subotu 3. ožujka, 2012.!!
[  ]

TSUNAMI WAZAHARI (FRESH POULP REC./AL DENTE REC. / Francuska)
Francuski dub sastav Tsunami Wazahari aktivni su ovom obliku od 2002. godine kada se Tsunami Wazahariju pridružio basist Rico da Halvarez. Njihov karakterističan zvuk obojen je toplim dub rootsom s elektroničkim trikovima njihove sirene spravljene u kućnoj izradi koja zaokružuje njihov orginalni zvuk. Nastupali su po cijelom svijetu od Meksika, Bruxellesa, Parisa i dijelili pozornicu s mnogim etabliranim izvođačima kao što su Vibronics koje ste imali prilike nedavno gledati u Zagrebu, potom su tu još i Uzinadub, Gorillaz, Andy C, Benga, Rusko, High Tone, Webcam HI FI … U Zagrebu vas očekuje trostruka Tsunami Wazahari poslastica:

Fresh Poulp Souk System (Poulp Selekta)
Tsunami Wazahari Live show (dub live show)
Molusk dj Set (dubstep dj set)

Diskografija:

*Hanuman Hi-Fi (Fresh Poulp Records, 2010)
*Nippon Takeover 12inch vinyl ( Al Dente Dubplates,2010)
*Nippon Takeover (Al Dente Records, 2009)
*Ganesh Hi-Fi (Fresh Poulp Records, 2008)
*Click Clack EP (Al Dente Records, 2008)
*Fat Leg Dub EP (Al Dente Records, 2008)
*Prophet of the Fat Sound CD Album (Al Dente Records, 2007)
*Outta Breaks Remix Serie LP (Al Dente Records, 2006)
*Disciple of the Fat Sound EP (Al Dente Records, 2006)
*Infracommander EP ( Al Dente Records, 2006)
*Outta Breaks LP (Al Dente Records, 2006)



REA TAS (Far Out / King Shango sound)
Proteklih pet godina aktivno se bavi organizacijom klupskih događanja i kulturnih evenata, predsjednica je udruge za promicanje audio vizualne kulture FISTT, organizatorica i osnivačica etabliranog FISTT ART FESTa, međunarodnog festivala kreativnosti. Godine 2007. priključuje se King Shango soundsystemu, produkcijskom timu i DJ kolektivu je osnovan 2004. na relaciji Zagreb- Pula. Interes i ljubav i prema nešto drukčijem zvuku, poput chill, lounge, psybient, downtempo, trance i world/ethno glazbe, prisutan je od samih početaka, pa u 2010. godini Theo i Rea, zagrebački dio King Shango sounda pokreću i novi projekt pod nazivom "Chillum - the FAR OUT sessions". Od tada, sve do danas, FarOut crew je aktivan i u zemlji i šire, u formi mjesečnih partya u zagrebačkom klubu Masters, te na raznim festivalima poput Life Celebrationa i Future Nature-a. Rea Tas će otvoriti sedmi rođendan Trip to Zion kolektiva sa svojom zvučnom terapijom i zajedno nas zagrijati za nastup francuskih gostiju!

HOMEGROWN SOUND (Zg)

Mladi sound iz Zagreba koji je svoje prve nastupe odradio u Mastersu na svima dobro poznatom programu Bass Masters. Rasplesat će vas veselim jamajačkim ritmovima, a zatim protresti dubokim bass linijama UK i francuskog duba. Uz redovito sudjelovanje u Mastersu utorkom, trenutno se bavi organizacijom reggae i dub večeri u sklopu Akc Medike.

RIDDIM 'N' CULTURE SOUND (Zg)

Sastoji se od promotivno-logističkog kadra koji se bavi organizacijom koncerata i promocijom izvođača u Ksetu, te skupine selektora i selektorica koji u duhu jamajačke kulture promoviraju gore navedene glazbene žanrove. Riddim 'n' Culture potpisuju se ispod dovođenja Scientista, Zenzile-a, Dub Spencera & Trance Hilla, Jazzsteppe, Metastaza u Zagreb, a gostovanje u Močvari će predstavljati široku lepezu glazbenih stilova.


BAMSTER aka LO PEAKS (Bamwise/ DUBstep Klub)

Osim što svira bas u Bamwiseu, odličnom elektro-trens-dub bendu pred kojem su tek dani najveće slave, rezident je i zajedno s Menigom i Jan Beceleom, pokretač DubStepKlub programa u AKC Medika, a ne treba smetnuti s uma ni činjenicu da je ton majstor. Njegovi dubstep setovi, kao i vlastita produkcija, su kombinacije dubwise-reggaewise emocije s opasnim i prljavim dubstep rifovima.

SAPLEO (Trip to Zion)

Ovaj svestrani mladić nova je mlada nada Trip to Zion kolektiva s istančanim smislom za fin i čist, a istodobno dubok i prljav zvuk. Dosad je imao priliku nastupati na posljednja dva rođendana Chill shopa, a ekipa iz Trip to Ziona će ga rado ugostiti i na svom! Za ovu prigodu ovaj kolekcionar glazbe će s vama podijeliti dubstep set i imati priliku zatvoriti užareni plesni podij u Močvari 3. ožujka, 2012.!
http://soundcloud.com/sapleo/1-2012

JAN BECELE (Trip to Zion/ DUBstep Klub)

Jan Becele prisutan je na zagrebačkoj glazbenoj sceni već niz godina, i to ne samo u ulozi DJ-a, već i VJ-a, kao i organizator brojnih glazbenih događanja. Od malena zaljubljenik u glazbu, počinje dj-ati još u srednjoj školi, tada usmjeren na hip-hop i reggae izričaj. Početkom 2000-ih s nekoliko entuzijasta osniva Jaribu sound system, fokusiran na reggae i dub produkciju; 2003. u Močvari pokreće klupski program Groove Sanctuary, a 2005. jedan je od osnivača inicijative Trip To Zion u sklopu koje neumorno djeluje zadnjih sedam godina. Od njega za ovu prigodu očekujte nemilosrdnu dubstep pržilicu!

promo girl // 20/02/2012

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Valhalla MUF Festival 2024 @ Močvara, 10-11/05/2024

Valhalla MUF Festival 2024 @ Močvara, 10-11/05/2024

| 25/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: BONGZILLA (SAD) + KADABRA (SAD) @ Močvara, Zagreb, 28/04/2024

BONGZILLA (SAD) + KADABRA (SAD) @ Močvara, Zagreb, 28/04/2024

| 24/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Ibrahim Maalouf & The Trumpets of Michel-Ange @ Druga Godba, Križanke, Ljubljana 23/5/2024

Ibrahim Maalouf & The Trumpets of Michel-Ange @ Druga Godba, Križanke, Ljubljana 23/5/2024

| 23/04/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: TAMARA OBROVAC + STEFANO BATTAGLIA, 26/04/2024, Muzej Apoksiomena, Mali Lošinj

TAMARA OBROVAC + STEFANO BATTAGLIA, 26/04/2024, Muzej Apoksiomena, Mali Lošinj

| 23/04/2024 | lada |

>> opširnije


cover: Metaklapa i Zagrebačka filharmonija izvode Iron Maiden, 03/05/2024., Lisinski, Zagreb

Metaklapa i Zagrebačka filharmonija izvode Iron Maiden, 03/05/2024., Lisinski, Zagreb

| 23/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


> chek us aut!
> izdvojeno
Party time: 22.00 -5.00

Cijena ulaznice: 30 kn do ponoći/ 40 kn nakon
> rilejted? [@ terapija.net]
> najawe [blitz]

>> sve blitz najawe

> last [10] @ terapija.net

well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*