home > najawa > TRIGGER: Digikid84 (FR) + Yesh a.k.a. RRRamon! + Bambi + Rachunica + visuals: Liik @ Tvornica, Mali pogon, 28. 10. 2011.

kontakt | search |

TRIGGER: Digikid84 (FR) + Yesh a.k.a. RRRamon! + Bambi + Rachunica + visuals: Liik @ Tvornica, Mali pogon, 28. 10. 2011.

Ako ti je dosta zabave koja u metropolu dolazi s nekoliko godina zakašnjenja u odnosu na slobodni svijet, od listopada u Tvornici kulture kreće novi program kojem treba zapamtiti ime: Trigger. Jednom u mjesec dana budi sinkroniziran s onim što je aktualno i, što je najvažnije kvalitetno, kroz electro, banger, house, acid, 8-bit ili techno koje u Zagreb donose svježi DJ-i iz inozemstva, kao i najbolje domaće snage. Live actovi nisu isključeni, kao što jednom mjesečno ni grad Zagreb neće biti isključen s karte tvrdog provoda u Europi. Matematički dokazano: ovo sve navedeno = Trigger.

Gost prvog Triggera jedno je od najboljih imena koje francuska elektronika trenutno može ponuditi, Digikid84. Uz lokalni support RRRamona! i Trigger domaćina Bambija i Rachunice te Liikovih visualsa, budi siguran da te očekuje vrhunska partija.

DIGIKID84> Digikid84 je Azari & III à la Paris; vraća devedesete, ali pri tome ne zaboravlja na fine synth dionice i masne bas linije. Danger je rekao da na Digikida u budućnosti moramo paziti, a albumom 'Timelapse' Digikid je svijetu pokazao da je Danger bio u pravu. Njegove stvari podjednako u sebi sadrže Madonnin infantilni pop i Princeov bezobrazluk, a zanatski su isproducirane prema školi Thomasa Bangaltera iz Daft Punka. Nakon prvih EP-jeva 'Bboy Underground' i 'Supernature Love' zapalio je blogosferu, dok je najavni singl 'You got the Groove' završio kao iTunes singl tjedna. Digikid84 nam u Zagreb dolazi predstaviti svoj album, a nastup će začiniti i nekim od svojih odličnih remixeva Madonne, Freshloversa ili Chromea.

Rebel


YESH a.k.a. RRRAMON!> RRRamon! - brkati macho muškarac za miksetom, zapravo je Yesh, organizator i rezident DJ klupskih večeri JabbaTon i Chew the Fat! Croatia. Novo ime znači i novi pogled na zabavu pa će i Trigger iskusiti RRRamonovu 4x4 strast kroz electro house, tech house i bass. Nastupao je s Noisiom (Vision naopako), Jon Moreom (Coldcut), Krafty Kutsom, Girl Unit, Deeklineom, Skeptom, Last Japanom i DJ Questom. Ovaj će put pozornicu dijeliti s Digikidom 84, kako bi još malo nadopunio CV, koji je već oplemenio nastupima na svim većim festivalima u regiji: EXIT, Outlook, Terraneo, Hideout i Seasplash.
[ Digikid84 ]

Digikid84

RACHUNICA> Znaš li koliko vremena treba da se pronađe nova dancefloor bomba? Rachunica zna jer ih, sa svojim ljudima iz Google-a, uspješno nalazi još od 2005. kada je započeo kao DJ u KSET-u. Dvije godine kasnije, 2007., dolazi u Demode kolektiv kao izvođač i promotor tada najbolje klupske večeri u gradu. To što puno traži znači da zna što želi: artiste koji su tvrdi i žestoki, ali i originalni i plesni. To i nalazi u disco punk, noise, electro, 8-bit i noise punk krugovima. Svoju strogu selekciju puštao je na prvom Terraneo festivalu ove godine, Žednom uhu, Operaciji Grad i Velesajmu kulture. Nastupio je ispred velikih Gang of Four, Dangera, YACHT, Housemeistera i HEALTH.
[ trigger ]

trigger

BAMBI> Umjesto da glazbu sprema u ladice i oko žanrova postavlja granice, Bambi se odlučio na radikalan rez: podijeliti glazbu na onu koju vrijedi puštati preko razglasa i na onu na koju se ne isplati trošiti struju. Drugi dio stalne postave Triggera struju kao DJ troši već osmu godinu, a počeo je također u KSET-u dok je ta ista struja bila jeftinija nego danas. Dvije tisuće četvrte Bambi s prijateljima pokreće Demode kolektiv s kojim pušta uz Dangera, Toxic Avengera, Headmana, MIT, Notwist, Animal Collective i tri puta prije Cariboua. Probaj ga uhvatiti na Elektrana Radiju gdje ponekad gostuje sa svojim setovima ili ga pronađi na soundcloudu.

LIIK> ivanliik.com
[  ]

Ulaznice u pretprodaji od 26. rujna. Potražite ih na blagajni Tvornice kulture (Ljudevita Posavskog 1) svaki dan od 9 do 20 h, i na pretprodajnim mjestima Eventima: Rockmark (Berislavićeva 13), Dirty old shop (Tratinska 33), Aquarius CD shop (Varšavska 13), Dallas music shop (Teslina 16 - 1. kat knjižare Vuković&Runjić), Free Bird music shop (Tratinska 50), Profil megastore (Bogovićeva 7), Generalturist (Ilica 1, Praška 5, Bogovićeva 6), Kompas (Gajeva 6, Zrinjevac 14), Atlas (Zrinjevac 17), Integral (Pothodnik Glavnog kolodvora), Hrvatski ferijalni i hostelski savez (Grada Mainza 6), STA Zagreb (Krvavi most 3/1), Megamuzika (Vlaška 48) i adriatica.net centar putovanja (King Cross Jankomir). Pretprodajna mjesta izvan Zagreba potražite na stranicama Tvornice kulture, a za pretprodajna mjesta izvan Hrvatske pogledajte na stranicama Eventima.

promo guy // 23/10/2011

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Valhalla MUF Festival 2024 @ Močvara, 10-11/05/2024

Valhalla MUF Festival 2024 @ Močvara, 10-11/05/2024

| 25/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: BONGZILLA (SAD) + KADABRA (SAD) @ Močvara, Zagreb, 28/04/2024

BONGZILLA (SAD) + KADABRA (SAD) @ Močvara, Zagreb, 28/04/2024

| 24/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Ibrahim Maalouf & The Trumpets of Michel-Ange @ Druga Godba, Križanke, Ljubljana 23/5/2024

Ibrahim Maalouf & The Trumpets of Michel-Ange @ Druga Godba, Križanke, Ljubljana 23/5/2024

| 23/04/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: TAMARA OBROVAC + STEFANO BATTAGLIA, 26/04/2024, Muzej Apoksiomena, Mali Lošinj

TAMARA OBROVAC + STEFANO BATTAGLIA, 26/04/2024, Muzej Apoksiomena, Mali Lošinj

| 23/04/2024 | lada |

>> opširnije


cover: Metaklapa i Zagrebačka filharmonija izvode Iron Maiden, 03/05/2024., Lisinski, Zagreb

Metaklapa i Zagrebačka filharmonija izvode Iron Maiden, 03/05/2024., Lisinski, Zagreb

| 23/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


> chek us aut!
> izdvojeno
TRIGGER: Digikid84 (FR) + Yesh a.k.a. RRRamon! +
+ Bambi + Rachunica + visuals: Liik

TRIGGER:
>Digikid84 (FR, Folistar)
>Yesh a.k.a. RRRamon! (Jabba crew, Chew the Fat!)
>Bambi (Trigger)
>Rachunica (Trigger)
>visuals: Liik

Tvornica kulture, Mali pogon
Petak, 28. 10. 2011.
Od 22 do 5 h
Upad: 40 kn u pretprodaji, 50 kn na ulazu.
triggerisloud.com
> najawe [blitz]

>> sve blitz najawe

> last [10] @ terapija.net

well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*