home > najawa > SEASPLASH SUMMER CLUB @ FORT PUNTA CHRISTO, Štinjan, Pula

kontakt | search |

SEASPLASH SUMMER CLUB @ FORT PUNTA CHRISTO, Štinjan, Pula

SEASPLASH SUMMER CLUB @ FORT PUNTA CHRISTO, Štinjan, Pula
www.seasplash.net
www.seasplash.net/4/homepg/seasplash_klub.php

Petak, 29.07.2011.
2nd PULA SUMMER SHOWCASE
inna dubstep, drum 'n' bass, liquid funk breakbeat style
upad: 0kn


Marelica Showcase dobio je svoju ljetnu inačicu u obliku Pula Summer Showcasea koji će svoje drugo izdanje doživjeti u petak u ljetnom Seasplash klubu na štinjanskoj tvrđavi Punta Christo. Nastupaju mahom lokalni, pulski izvođači, a bit će to večer u dubstep, drum'n'bass i liquid funk breakbeat stilu. Nastupaju ĐnB, a za sebe kažu da vole rasplesati ljude, zatim Teo, on pak svoje setove bazira na liquid funk d'n'b-u, a rado, kaže, otplovi u tvrđi breakbeat zvuk. 207 odnedavno i DJ, a već neko vrijeme producent, uglavnom vrti dubstep, dok su jungle i d'n'b Shecin odabir. Plesnjak u petak počinje u 22 sata.


ĐnB - Đino and Benny
Dvojica prijatelja koja je spojila ljubav prema muzici, počeli pržiti na rođendanima i na afteru od pirova. Danas puštaju muziku i šire pozitivnu energiju di god stignu, a vole rasplesati ljude i vidjeti osmjehe na njihovim licima.
http://www.facebook.com/pages/%C4%90nB/173304862682411

TEO (888)
Interes za glazbu osijetio sam još kao dječarac, u fazama odrastanja upoznao sam klavir i potpuno se zaljubio u taj instrument. Odlučio sam završiti muzičku školu i o tome instrumentu otkriti nešto više, pošto se moj ondašnji ukus glazbe svodio na klasiku, punk, metal i rock. 2000. god. kupujem svoju prvu DJ opremu i počinje otkrivanje svijeta elektronske glazbe. Sami počeci varirali su različitim žanrovima glazbe. S vremenom se taj ukus profilirao u dnb zvuk, te sada svoje setove mogu sažeti kao liquid funk dnb koji rado voli otploviti u tvrdji break beat zvuk.

DJ 207 [two-o-seven]
Hrvatski je DJ i producent, odrastao u Puli u Hrvatskoj. Producirao je hip-hop muziku od 2006, u suradnji sa skoro svim vecim hip hop artistima iz Pule i Hrvatske. (Doki Dok, Why Not!, Fanatiks, Muhamed Ropez i sl.) Od 2011 producira dubstep i nastup kao DJ. Pocetci uz reason 1 natrag u 2006-u godinu, trenutno producira uz Cubase 5-, koristeći hq VST-ove i efekte. Njegov talent neupitno pokazuje da sigurno možemo očekivati velike stvari od njega u bliskoj budućnosti.
soundcloud.com/207-production
myspace.com/568608775

SHECO
[  ]

Subota, 30.07.2011.
DRAMA w/ FILIP MOTOVUNSKI & RAHMANEE b2b

FILIP MOTOVUNSKI (Hr)
Filip Motovunski je 21 godišnji dnb/jungle DJ i producent. Dio je bivše hiphop/dnb/jungle grupe PCP koju čine Ivan Babić (Boost) i sam Filip za koju već oko sedam godina radi produkciju i MC-ja. Danas
stvara svoje jungle/dnb trake, dio je svjetske Jungle/Dnb etikete Junglexpeditions za koju je nedavno izdao "Ta Pa Tap" digitalni EP od 5 pjesama. Autor je već dobro poznatih obrada "Djevojke u ljetnim
haljinama", "Kad bi svi", "Ta pa tap", "Koke linija"... Trenutno radi na prvim fizičkim izdanjima za BPM Rec. label među kojima je obrada "Jungle Shadow" Kirila Dzajkovskog i digitalni EP. Uz Big Bud-a, The Green Man-a i Rahmanee-a Filip je dio nove njemačke DnB etikete Breaks Per Minute(BPM Rec.). Često suradjuje sa DJ Rahmanee-em iz Beograda. Zadnje tri godine odvrtio je cak 300tinjak partija u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Njemačkoj sa imenima kao što su Tricky D,
Rahmanee, John B, RCola, Confusion, Banana Zvuk, Mc Yuri, Stillness, DJ Peers, Jacky Murda, Daniel S, JinSan, Kingston Sound, MRK1, Yesh, Rea, Roots in Session, Bassinvaders, King Shango soundsystem, Swift, Safety breaks, Meniga, Pips, Edo Maajka, Dirty Beats crew, Gypsy Jungle... Tri godine unazad organizira klupski program "DRAMA" u Max Magnusu u Pazinu gdje dovodi DJ-e i MC-e s područja cijelog balkana i zapadnije. Upravo baš njemu možemo zahvaliti što je Istra doslovno poludjela za drum&bass soundom, a njegova produkcija uveseljava svakog clubbera diljem lijepe naše a pomalo i puno šire.
www.myspace.com/filipmotovunski
www.soundcloud.com/filipmotovunski
www.youtube.com/user/filipmotovunski
www.breaksperminute.de/artists/

RAHMANEE (Srb)
DJ Rahmanee drum&bassom se počinje baviti 1999. godine u kultnom beogradskom klubu Dolar, gdje je radeći slijedeće četiri godine izbrusio DJ zanat i postao poznat ne samo u Beogradu, već i u regiji. Od tada do danas je radio kao rezident DJ u svim većim klubovima u Beogradu i bio je podrška skoro svim većim drum&bass imenima koji su gostovali u Srbiji (DJ Hype, LTJ Bukem, DJ Marky, Grooverider, EZ Rollers, Bad Company, Mixologiests, Drumsound i mnogi drugi). Glazba koju pušta kombinacija je najšireg spektra drum&bass i jungle zvukova, što njegove setove čini dinamičnima i nevjerojatno plesnima. Kako i sam kaže, voli osjetiti atmosferu u klubu pri čemu kirurški precizno bira selekciju, a na koju nitko ne uspijeva ostati ravnodušan. Rahmanee se uspješno bavi i prodkucijom te nerijetko u svojim setovima priskrbi svježe "dubplate" stvari proizašle iz njegovog studija, među kojima je i remix poznate pjesme Budjav Lebac od grupe S.A.R.S., a zbog kojeg je postao vrlo poznat na našim prostorima.
www.myspace.com/djrahmanee
soundcloud.com/rahmanee

Seasplash Summer Club
@ Fort Punta Christo
Štinjan/Pula, Croatia

jedinstveno clubbing iskustvo u napuštenoj ex-vojnoj utvrdi smještenoj na malom poluotoku

otvoreno od svibnja do listopada!
Svakodnevno od 13. lipnja do 11. rujna, radno vrijeme bara - 11:00 - 04:00

Parties! Concerts! Festivals! Performances! Exhibitions! Jazz nights on Tuesdays! Free entrance & welcome drinks through the week!
Beach access with Brijuni national park across the coast!

Highlights:
4.-6.08. SIRUP NATION festival
w/Hot Chip DJ set, Ewan Pearson, Chris Duckenfield + many more tba!
1.-4.09. OUTLOOK festival 2011
the biggest European bass music & sound system culture festival with over 300 acts!

- dodatne mogućnosti smještaja (kamp, hosteli, apartmani)
info: seasplash.accommodation@gmail.com

- arriving airport in Pula or other in the area (Croatia: Rijeka, Zagreb, Italy: Trieste, Venice, Slovenia: Ljubljana)

Podrška / Support:
Grad Pula
Turistička zajednica grada Pule
Glas Istre
HRPula
Becks
Reggae.hr - www.reggae.hr
Kingston - www.kingston.hr

… I vidimo se iduće godine @
10th Seasplash festival
19.-22.07.2012.
Pula, Crotatia
www.seasplash.net

promo girl // 28/07/2011

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Goran Bare & Majke @ Kaštel, Pula, 05/08/2020

Goran Bare & Majke @ Kaštel, Pula, 05/08/2020

| 04/08/2020 | promo guy |

>> opširnije


cover: Lastovo Otok Glazbe @ Lastovo, 12-16/08/2020

Lastovo Otok Glazbe @ Lastovo, 12-16/08/2020

| 29/07/2020 | promo guy |

>> opširnije


cover: Fifty Fifty: Time To Sleep, Felver, Pepi Jogarde @ Masters, 25/07/2020

Fifty Fifty: Time To Sleep, Felver, Pepi Jogarde @ Masters, 25/07/2020

| 23/07/2020 | promo guy |

>> opširnije


cover: 5. Empeduja punk festival @ Rijeka, 07-08/08/2020

5. Empeduja punk festival @ Rijeka, 07-08/08/2020

| 09/07/2020 | promo girl |

>> opširnije


cover: 28th Monteparadiso Hardcore Punk Festival @ Rojc, Pula, 31/07-01/08/2020

28th Monteparadiso Hardcore Punk Festival @ Rojc, Pula, 31/07-01/08/2020

| 09/07/2020 | promo girl |

>> opširnije


> chek us aut!
> rilejted? [@ terapija.net]
> najawe [blitz]

>> sve blitz najawe

> last [10] @ terapija.net

well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*