home > najawa > Up In Smoke Vol. 1 Festival - Colour Haze (Njemačka) + Rotor (Njemačka) + Sungrazer (Nizozemska) @ KSET, 14.02.2011. Zagreb

kontakt | search |

Up In Smoke Vol. 1 Festival - Colour Haze (Njemačka) + Rotor (Njemačka) + Sungrazer (Nizozemska) @ KSET, 14.02.2011. Zagreb

Na Dan zaljubljenih odlučili smo podariti vam nezaboravan način da ga provedete sa izabranikom/izabranicom srca svog. Zato, partnera pod ruku i vidimo se na plesnom podiju!!

LOUD LIFE CONCERTS vam ponosno predstavlja :

Up In Smoke VOL. I!


Koncept nazvan UP IN SMOKE je putujući cestovni ''festival'' . Odaje počast oblacima plavog dima koji plove uokolo na svim plesovima i trance-ovima zaljubljenika u glazbu čitavog svijeta. Svaki put, za svaku određenu glasnoću, biti će pomno izabran paket bendova koji će se otisnuti put Europe te naći put do svojih fanova gdje će zajedno s publikom uživati u dozama psihodeličnih, heavy Rock i eksperimentalnim tonovima.

Pripremite se na ''brijačinu'' sa već etabiliranim izvođačima te otvorite oči i naćulite uši za zvuk sutrašnjice uz neka nova imena na sceni koja tek dolaze! Prvo izdanje ovog putujućeg cirkusa će predstaviti bendove sa kultne i cijenjene, njemačke izdavačke kuće ELEKTROHASCH records.

Nakon 3 godine igranja lovice uokolo konačno smo uspjeli i njih namamiti u naše krajeve.''Headlineri'' će biti najpoznatija europska Rock mašina koja se krije iza imena COLOUR HAZE!! Praćena unikatnim tročlanim instumentalnim bandom ROTOR iz Berlina a sve nastupe će otvarati nizozemske zvijezde u usponu SUNGRAZER.

Ovo će biti prvi posjet Zagrebu sva tri benda!

COLOUR HAZE (Njemačka)
Colour Haze su jedni od najpoznatijih izvođača na planeti što se tiče ''heavy psihodelije'' te su predvodnici izričaja. Iza sebe imaju 9 izdanih albuma, par split izdanja, bezbroj odsviranih koncerata i turneja te su sami po sebi već kult. Redovito ih se navodi kao uzore, pogotovo kod novije generacije bendova sličnog žanra.Ovi momci su vrhunski glazbenici, kinematički spajaju vizije koje lepršaju u zraku koristeći melodiju, inteligentne i muzikalno povezane cijeline kao glavni alat. Unikatni po zvuku , originalni u izvedbi, njihova glazba kao da dolazi iz samog Svemira. Napokon u Zagrebu....
Nikako ne propustiti pogledati ih uživo!!
[ colour haze ]

colour haze

ROTOR (Njemačka)
Ovaj berlinski band bavi se instrumentalnom glazbom od 1998. Zamislite ''Starless and Bible black'' eru King Crimson-a koja susreće Monster Magnet. Ovo je furiozni komad distorziranog riff-ovlja i turbom gonjenom wah - wah pedalom. Proći će kroz vas kao krdo bizona koji trče za Suncem. Space rock poslastica za grunge generaciju. Pripremite se na zapanjujući komad glazbene umjetnosti (Stonerrock.com). Ovaj trio iz Berlina pravi paklenu intenzivnu buku na tragu ranijih Kyuss, starijih ekcentričnijih US indie Rock velikana i vrlo,vrlo starog psihodeličnog kotrljanja (Rockhard magazine). Pažnja! Neo hipiji na dijelu (Metal hammer).
[ rotor ]

rotor

SUNGRAZER (Nizozemska)
Sungrazer je ''heavy Rock '' trio koji je nastao početkom 2009. Njihova glazba je spoj koji varira imeđu psihodeličnih jam-ova do stoner Rocka! U kratkom vremenu stekli su reputaciju te održali pozamašan broj koncerata. Nizozemski mediji ih opisuju kao ''Kroz ludi i bezuman put kroz močvaru i pustinju, Sungrazer stižu do svog cilja. Povratak ''stoner'' korijenima uz dašak Kyuss-a! Smirujući, rastući i teški riff-ovi nazubljeni psihodeličnom oštricom i alternativnim refrenima''.
[ sungrazer ]

sungrazer   © bart notermans

Mjesto radnje : klub KSET
Datum radnje : 14.2.2011.
Cijena radnje : 55kn/65kn

Pretprodaja karata : ROCKMARK knjižara, Berislavićeva 13, Zagreb
KSET , Unska 3, Zagreb

promo girl // 03/02/2011

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

| 20/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: Veja @ Vintage, 20/03/2024

Veja @ Vintage, 20/03/2024

| 18/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

| 14/03/2024 | andrea |

>> opširnije


cover: KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

| 13/03/2024 | terapija |

>> opširnije


> chek us aut!
> linkz
> rilejted? [@ terapija.net]
> najawe [blitz]

>> sve blitz najawe

> last [10] @ terapija.net

well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*