home > koncert > GRAFFITI NA GRADELE @ TVORNICA KULTURE (Mali pogon), Zagreb, 31/03/2017

kontakt | search |

GRAFFITI NA GRADELE @ TVORNICA KULTURE (Mali pogon), Zagreb, 31/03/2017

Mali pogon zagrebačke Tvornice kulture sinoć je bio obavijen velom najprofinjenijih trap numera domaće i strane scene. Ništa manje nije niti za očekivati kada line up krase imena poput Klika, VRH & Oreb, Bore Balboa i još uz sve njih gosti iznenađenja High5, bolji plesnjak od ovoga teško je zamisliti.

http://www.terapija.net/najawa.asp?ID=25972

Nažalost, po mom skromnom mišljenju, očekivani odaziv publike je izostao. (Nemojte reći da vas nismo upozorili što ćete propustiti ako ne prisustvujete vrućem plesnjaku u Tvornici.) U malom pogonu Tvornice kulture okupilo se stotinjak zaljubljenika trap melodija koje je za večer osuđeno na spektakl, zagrijavao DJ VRH. Kao što i priliči jednoj ovakvoj večeri za pultom je vrtio samo odabrano trap hitovlje.

Nešto malo iza 23 sata, scenom je ponovno nakon duže vremena zavladao Bore Balboa i nastup otvorio najnovijom pjesmom Dab.
Zajedno uz njega je nastupio i Oreb te su im podršku pružili i zagrebački High5.

Oreb je promovirao svoj novi album "Neonka", koji je publika očekivano i više nego dobro prihvatila. Osim pjesama s novog albuma, Blistam, Blade Garcer, Piramida sisa, Kapo, koje će zasigurno vrlo skoro poharati rap scenom, izveo je i svoje neizostavne hitove Koka kola, Nemaš blage vez', Hermanos te nas sve mentalno prebacio na litno stanje uma uz Lito.
High 5 banda našla se i kao gosti na Orebovom novom albumu, tako je Riđi Riđ zasebno gost na Tenkovi i zolje, a cijela ekipa zajedno s Goca RIP iz KUKU$-a obogatila je numeru After, za koju ću si dati slobodu i dodijeliti joj titulu nove himne svakog aftera koji drži do sebe.
Također, momci iz bande pobjedonosono su izveli i FREEGUCCI FREERADE.
Kao posljedni gost iznenađenja pojavio se i Hiljson Mandela te zajedno s Orebom izveo još jednu pjesmu novog albuma Okej.
Svi skupa su atmosferu doveli do usijanja te binu pripremili za premijerni nastup novosadskog koletktiva Klika pred zagrebačkom publikom.

Iako su stasiti momci trebali otvoriti ove Graffite na Gradele u malom pogonu, nastupili tek pred 1 sat iza ponoći, ali odmah vam mogu reći da je vrijedilo čekati. Sve što smo najavili se i obistinilo.
Nakon što su nastup otvorili s Gde su ortaci, prikladno uz atmosferu petka navečer i kasne večernje sate prešli su na nešto suptilnije melodije uz Biću tvoj (Volim te) te slobodno si mogu uzeti za pravo tvrditi pridobili iznenađujuće brojne pripadnice nježnijeg spola te večeri. Nismo dugo ni morali čekati na najavljivani striptiz. Uz prve taktove iste Kumela je darovao zagrebačku publiku poklonom neprocjenjive vrijednosti - njegovom znojavam majicom. Vjerojatno u stanju apsolutne nirvane nakon viđenoga jedna mlada dama zauzvrat im je bacila grudnjak na binu, iz čega bi se dalo zaključiti da ih je zagrebačka publika iznimno dobro prihvatila.
U revijalnom tonu su nastavili s Uuu mama, Ako humrem bebo i kako dostoji jednim momcima poput njih Alfa mužjak. Na set listi našle su se i NOVIŚAD i Pravi komša bolid, te kako bi utažili glad nezasitne publike odradili su bis Braća Diaz.
Neosporna je činjenica kako se njihov zvuk neće svidjeti svakome i nema svatko želudac za njihove beatove iz druge galaksije, ali upravo to ih izdvaja iz gomile istih. Njihov cjelokupan performans definitivno je zadovoljio sinoćnju publiku te su i više nego dobrodošli nastupiti ponovno u Zagrebu kada god požele.

Momci iz Klike definitivno smo donijeli gomilu pozitivne energije zajedno sa sobom i velikodušno podijelili sa svima prisutnima što je omogućilo da party potraje još dugo u noć. Za neumornu publiku neumorno su za pultom vrtili DJ Oliver i Niki Peducci kako bi zadovoljili sve neutaživu glad za trap milozvucima.

astrid // 02/04/2017

Share    

> koncert [last wanz]

cover: Noflipe, Martin Ladika @ Dva Osam, 21/03/2023

Noflipe, Martin Ladika @ Dva Osam, 21/03/2023

| 28/03/2024 | ujak stanley |

>> opširnije


cover: KING UBU + JEMBRELA, 24/03/2024, Močvara, Zagreb

KING UBU + JEMBRELA, 24/03/2024, Močvara, Zagreb

| 26/03/2024 | horvi |

>> opširnije


cover: Veja @ Vintage, 20/03/2024

Veja @ Vintage, 20/03/2024

| 24/03/2024 | dora p |

>> opširnije


cover: TUROBNI MOYER, 18/03/2024, Močvara, Zagreb

TUROBNI MOYER, 18/03/2024, Močvara, Zagreb

| 20/03/2024 | horvi |

>> opširnije


cover: Hania Rani@Cankarjev dom Ljubljana

Hania Rani@Cankarjev dom Ljubljana

| 20/03/2024 | bir |

>> opširnije


> chek us aut!
> rilejted? [@ terapija.net]
> last [10] @ terapija.net
> najawe [blitz]

>> sve blitz najawe


well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*